Vestiging Assen

Groots in uw logistiek succes

Ontdek onze gloednieuwe nieuwbouwlocatie in Assen, klaar om eind 2024 te openen. Met maar liefst 20.000 palletplaatsen bieden we een moderne opslagfaciliteit voor al uw logistieke behoeften. Door een strategische ligging profiteert u van snelle toegang tot belangrijke snelwegen en optimale connectiviteit.

neem contact op

Nieuwe locatie

15250m2
aan warehousing

26
laad-/losdocks

1650m2
aan mezzazine

1575m2
aan kantoorruimte

Zoekt u opslagruimte in Assen?

Of het nu gaat om opslagruimte voor korte termijn of langdurige logistieke behoeften, we zorgen voor de benodigde ruimte en aandacht voor uw goederen. Met opslag, overslag en value-added warehousing zorgen we voor efficiëntie en flexibiliteit.

  Op zoek naar assemblageruimte in Assen?

  Onze uitgebreide assemblageruimte is niet alleen geavanceerd maar ook strategisch ontworpen. De nieuwe ruime mezzanine zorgt voor flexibiliteit in uw productieproces. U profiteert daarnaast van het voordeel dat wij alle diensten onder één dak aanbieden. Zo kunt u uw warehousing en distributie uitbesteden, vanaf dezelfde locatie.

  Zoekt u een distributiepartner in Assen?

  Sluyter Logistics Assen is strategisch gelegen voor naadloze distributie in de regio en daarbuiten. We bieden maatwerkservice voor, tijdens en na het transport.

  Optimaliseer uw toeleveringsketen met onze betrouwbare distributiediensten.

  Behoefte aan dedicated vervoer op maat in Assen?

  Wij bieden onze opdrachtgevers een eigen uitstraling, zonder de zorgen over de logistiek. Met onze dedicated transportoplossingen zorgen we voor een veilige en tijdige levering, aangepast aan uw specifieke eisen.

  Bijna 100 jaar ervaring

  Bij Sluyter Logistics gaan we verder dan enkel logistieke oplossingen. We streven naar een partnerschap en toewijding aan het succes van uw onderneming. Kies voor Sluyter Logistics Assen en ontdek: