Zoekt u opslagruimte in Drenthe (Assen) voor uw zakelijke goederen? Ontdek onze topklasse warehousing services in het hart van Noord-Nederland. Bij Sluyter Logistics staan we bekend om onze veelzijdige logistieke dienstverlening, waaronder distributie, warehousing én assemblage. Door onze 100 jaar ervaring en constante focus op kwaliteit, zijn we een gewaardeerd warehousing partner voor diverse sectoren.

Vanaf 2024 kunt u opslagruimte huren in ons gloednieuwe warehouse. Met 17.000 m2 ruimte en 20.000 palletplaatsen verdubbelt de capaciteit van onze huidige opslagruimte.

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Opslagruimte in Drenthe

  In Assen, het hart van Noord-Nederland, constateren wij bij Sluyter Logistics een groeiende vraag naar kwalitatieve en betrouwbare opslagruimte. Als prominente speler in warehousing logistiek, weten wij dat u op zoek bent naar efficiënte en flexibele opslagoplossingen, zoals het huren van palletopslag ruimte, die aansluit bij uw logistieke en transportbehoeften.

  Opslagruimte met 20.000 palletplaatsen

  Met de recente uitbreiding van ons warehouse in Assen, bieden wij nu een indrukwekkende capaciteit van 20.000 palletplaatsen. Deze uitbreiding betekent dat we meer kunnen bieden dan ooit tevoren: van het opslaan van grote bulkvoorraden tot het zorgvuldig beheren van speciale producten, alles is mogelijk.

  Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen, perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften. Plus, met extra opslagruimte kunnen we nu sneller en efficiënter inspelen op spoedaanvragen en seizoenspieken.

  De voordelen van (pallet) opslagruimte in Drenthe

  Naast onze warehousing, biedt Sluyter Logistics in Assen ook geïntegreerde transportdiensten aan. Onze logistieke oplossingen beperken zich niet tot enkel pallet opslag; we zorgen ook voor het veilige vervoer van uw goederen. Dit betekent dat we een totaalpakket leveren voor een soepele en efficiënte supply chain. Van de opslaglocatie tot aan de eindbestemming, wij regelen het allemaal.

  Met onze transportdiensten kunt u rekenen op tijdige leveringen en een naadloze overgang tussen opslag en transport. Dit maakt ons tot een one-stop-shop voor al uw logistieke behoeften, waarbij efficiëntie en betrouwbaarheid voorop staan.

  • Locatie in het hart van Noord-Nederland: de ligging van Assen zorgt voor uitstekende toegang tot belangrijke transportroutes en markten, zowel nationaal als internationaal.
  • Goede bereikbaarheid: dankzij de goede infrastructuur, inclusief nabijheid van belangrijke snelwegen, is ons warehouse in Assen ideaal voor logistieke operaties.
  • Kostenbesparingen: door de centrale ligging en efficiënte logistieke mogelijkheden kunt u besparen op transport- en distributiekosten.
  • Duurzame en milieuvriendelijke opslagruimte: onze duurzame opslag opties verkleinen de ecologische voetafdruk van uw bedrijf.
  • Capaciteit voor grootschalige opslagbehoeften: met onze 17.000 m2 hebben we genoeg capaciteit voor uw goederen.
  • 24/7 inzicht: met ons WMS en track & trace systeem bent u altijd op de hoogte waar uw goederen zich bevinden.
  • Klantgerichte en flexibele oplossingen: we bieden aanvullende diensten aan zoals orderpicking, stickering, ompakking, assemblage en crossdocking.

  Waarom kiezen bedrijven voor opslagruimte bij Sluyter Logistics?

  Als gespecialiseerd warehouse in Nederland kennen we de unieke behoeften van verschillende industrieën. Met 100 jaar ervaring bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie en precisie. Met onze gloednieuwe locatie in Assen bieden we onze klanten nu 17.000m2 opslag- en assemblageruimte.

  In een steeds competitievere zakelijke omgeving is het essentieel om de efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd de kosten onder controle te houden. Onze warehouse diensten kunnen u helpen precies dat te bereiken. Door samen te werken met Sluyter Logistics profiteert u van onze ervaring, geavanceerde technologie en bewezen prestaties in opslag.

  Naast opslag, ook assemblage en distributie van uw goederen

  Bij Sluyter Logistics profiteert u van het voordeel dat wij alle diensten onder één dak aanbieden. Zo kunt u naast opslag eventueel ook uw assemblage en distributie uitbesteden, op en vanuit dezelfde locatie. Dit heeft aanzienlijke voordelen voor uw bedrijf:

  1. Naadloze logistieke stromen: door uw opslag, distributie en assemblage op één locatie te hebben, verminderen we de complexiteit van uw logistieke keten. Materialen kunnen soepel van het assemblageproces naar opslag en vervolgens naar distributie worden overgebracht, waardoor vertragingen en knelpunten worden geminimaliseerd.
  2. Kostenbesparingen: de gecentraliseerde aanpak helpt om operationele kosten te verlagen. U bespaart op transportkosten, voorraadbeheer en de behoefte aan meerdere locaties. De efficiënte logistiek zorgt direct voor kostenbesparingen voor uw bedrijf.
  3. Verbeterde responsiviteit: met alles op één plek kunnen we snel reageren op veranderingen in vraag en productiebehoeften. Dit maakt het eenvoudiger om uw voorraadniveaus aan te passen en uw klanten sneller te bedienen.

  Onze geïntegreerde aanpak van opslag, distributie, assemblage biedt niet alleen operationele efficiëntie, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen en een verbeterde flexibiliteit voor uw bedrijf.

  Efficiënte en kwalitatieve warehousing service

  Wij staan bekend om onze uitgebreide warehousing en logistieke diensten. Door onze sterke focus op maatwerkoplossingen zijn wij in staat om elk bedrijf in en rond Assen te voorzien van de perfecte opslagoplossing. Of het nu gaat om tijdelijke opslagruimte voor seizoensgebonden producten of om langdurige warehousing behoeften voor continue voorraadbeheer, onze faciliteiten en diensten zijn volledig ingericht om aan uw specifieke eisen te voldoen.

  Met onze moderne faciliteiten en professionele aanpak garanderen wij dat uw goederen veilig, beveiligd en goed beheerd worden opgeslagen. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor al uw opslag- en logistieke behoeften.

  Uw ideale warehousing partner in Assen

  De ideale opslagruimte voor uw bedrijf in Assen? Kies voor Sluyter Logistics. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw logistieke uitdagingen op te lossen. 

  Kom in contact

  Neem vandaag nog contact met ons op via 088 465 00 43, stuur een bericht naar sales@sluyter-logistics.nl of laat uw gegevens achter in het formulier, wij nemen dan contact met u op. Ontdek hoe u met opslagruimte van Sluyter Logistics uw bedrijf kunt laten groeien.