Dedicated Vervoer

Een eigen uitstraling, zonder de zorgen over de logistiek

Al vele jaren rijden er Sluyter Logistics vrachtwagens in de huisstijlkleuren van de klant. Zo bieden wij onze opdrachtgevers een eigen uitstraling, zonder de zorgen over de logistiek: Dedicated transport (vervoer) via Sluyter Logistics.

neem contact op

Vestigingen met deze dienst

Sluyter weet altijd een logistieke oplossing te vinden

Van distributie, dedicated vervoer, warehousing en expeditie, tot het voor- en natransport van zee- en luchtvracht groupage over de weg: Sluyter Logistics Group staat tal van bedrijven bij met de meest uiteenlopende logistieke uitdagingen en is altijd op zoek naar een duurzame oplossing.

De moderne manier van vervoer

Het succes van deze moderne manier van vervoer, dedicated transport, heeft reeds geresulteerd in een uitgebreid klantenbestand van gerenommeerde bedrijven.

Steeds vaker kiezen opdrachtgevers voor deze moderne, dedicated vorm van transport. Grote voordelen zijn dat het kostenbesparend is en dat u altijd verzekerd bent van de juiste vervoerscapaciteit. De planning en administratie nemen wij graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen altijd correct worden afgeleverd door goed opgeleide en vaste chauffeurs in een vrachtwagen voorzien van uw eigen bedrijfskleuren. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw core business en doen wij waar we goed in zijn, u ontzorgen voor wat betreft de logistiek.

neem contact op