Bedrijfsopslagruimte nodig?

Palletplaatsen beschikbaar

Met maar liefst 60.000 palletplaatsen verdeeld over Nederland bieden we moderne palletopslag ruimte voor al uw logistieke behoeften. Door onze landelijke dekking en ons fijnmazig Benelux netwerk profiteert u daarnaast van snelle toegang tot belangrijke snelwegen en optimale connectiviteit voor uw distributie.

neem contact op offerte aanvragen

Sluyter Logistics Nederland

60000m2
aan warehousing

60000
palletplaatsen

6 
vestigingen in Nederland

98 
jaar logistieke ervaring

Laat ons u bellen

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24u contact met u op.

  Zoekt u palletopslag?

  Op zoek naar palletopslag voor uw voorraad? Met een totale ruimte van 60.000 palletplaatsen verdeeld over Nederland bieden wij de benodigde ruimte en aandacht voor de opslag van uw pallets. 

  Wij bieden naast opslag voor bedrijven ook overslag en value-added warehousing, voor optimale efficiëntie en flexibiliteit. 

  Magazijnruimte te huur

  Zoekt u (extra) magazijnruimte, dan biedt Sluyter u deze flexibiliteit. Of het nu gaat om palletopslag voor korte termijn of langdurige logistieke behoeften.

  Bij Sluyter Logistics vindt u alle diensten onder één dak. Zo kunt u ook uw warehousing, dedicated vervoer en distributie uitbesteden, vanaf dezelfde locatie.

  Kosten palletopslag

  De prijzen voor het opslaan van pallets variëren sterk. Dit komt door verschillende zaken als: type pallets, aantal pallets en de duur van de opslag. Wij van Sluyter Logistics maken altijd een passende offerte voor uw opslagvraag. Neem contact op en ontvang binnen 24 uur een offerte. 

  Bijna 100 jaar ervaring

  Bij Sluyter Logistics gaan we verder dan enkel logistieke oplossingen. We streven naar een partnerschap en toewijding aan het succes van uw onderneming. Kies voor Sluyter Logistics Assen en ontdek: