Sluyter Logistics is ‘Best in Class’ op duurzaam transport

Dat we als duurzame logistieke dienstverlener op plek 66 in de Top 100 staan, daar zijn we hartstikke trots op! Maar een nog betere prestatie is het om Best of Class te zijn. En vandaag is dat zo ver. Ons harde werken om onze bedrijfsvoering, processen en dienstverlening te optimaliseren is nu beloond met een prachtige positie als Best in Class in duurzaam transport.

6 innovatiethema’s

De afgelopen jaren hebben kwalitatieve indicatoren een belangrijke rol gespeeld bij het samenstellen van de Top 100 Logistiek Dienstverleners. Ook in 2023 zijn logistieke dienstverleners opnieuw beoordeeld op prestaties binnen zes innovatiethema’s:

  • duurzaam transport
  • duurzame warehousing
  • innovaties op het gebied van arbeid en scholing
  • smart warehousing
  • digitalisering
  • ketenregie

Duurzaamheid, innovatie & groei

Dit jaar is er niet alleen gekeken naar “harde” indicatoren zoals omzet, aantal werknemers en vierkante meters warehousing. We zijn grondig beoordeeld op onze prestaties binnen de bovenstaande 6 innovatiethema’s. Deze innovaties zijn beoordeeld door een panel van onafhankelijke experts die expertise hebben binnen elk thema. Binnen het thema duurzaam transport zijn wij nu gewaardeerd als Best in Class.

Een plek om trots op te zijn

Het behalen van deze titel is een mooie bevestiging van de duurzame route die wij zijn ingeslagen en de toonaangevende rol die wij hierin willen spelen. Wij zijn trots!

bekijk de top 100