Zeevracht Groupage Wegtransport

Wij kennen de Rotterdamse haven als geen ander

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw zeevracht groupage vervoer over de weg, van en naar de Rotterdamse haven? Door intensieve samenwerking met de grootste verladers in Rotterdam, heeft Sluyter Logistics zich in deze sector ontwikkeld tot marktleider in Nederland.

neem contact op

Vestigingen met deze dienst

Sluyter weet altijd een logistieke oplossing te vinden

Van distributie, dedicated vervoer, warehousing en expeditie, tot het voor- en natransport van zee- en luchtvracht groupage over de weg: Sluyter Logistics Group staat tal van bedrijven bij met de meest uiteenlopende logistieke uitdagingen en is altijd op zoek naar een duurzame oplossing.

Landelijke dekking

Met vestigingen in Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol kiezen ook steeds meer opdrachtgevers in de rest van Nederland voor samenwerking met Sluyter Logistics.

Wij rijden 24/7 van en naar de Rotterdamse havenloodsen voor het voorladen (import) en naleveren (export) van de groupage zendingen. Daarnaast lossen wij in onze eigen warehousen een groot aantal zeecontainers per week.

Door onze landelijke dekking kiezen ook steeds meer opdrachtgevers in de rest van Nederland voor samenwerking met Sluyter Logistics.

neem contact op