Vestiging Assen

Sluyter Logistics Assen verzorgt de complete logistieke afwikkeling

Van pakket- en palletvervoer, kooiaap tot order fulfillment en warehousing. Sjouke Vogelzang staat aan het roer van deze vestiging, waar het werk nagenoeg 24/7 doorgaat.

neem contact op

Diensten bij deze vestiging

“Wij zijn dé partner in logistieke dienstverlening.”

Sjouke Vogelzang

Vestigingsdirecteur Sluyter Logistics Assen

Sjouke Vogelzang| Sluyter Logistics

Kooiaap Transport

De vestigingen van Sluyter Logistics in Deventer en Assen onderscheiden zich door hun specialisatie in kooiaap transport, een essentiële dienst voor situaties waarin directe en efficiënte laad- en losmogelijkheden vereist zijn, vooral op plaatsen zonder toegang tot eigen heftruckvoorzieningen.

Deze vorm van transport biedt unieke flexibiliteit door het mogelijk te maken goederen op bijna elke gewenste locatie te leveren of op te halen, ongeacht de beschikbaarheid van externe laadapparatuur.

Door de inzet van kooiaap transport kunnen levertijden en -flexibiliteit worden geoptimaliseerd, terwijl tegelijkertijd wachttijden worden gereduceerd. Dit maakt het een waardevolle oplossing voor bedrijven die streven naar een efficiënt en zelfvoorzienend distributieproces.

 

Sluyter Logistics en TransMission

Bij de distributie van pakketten vanuit Assen werkt Sluyter Logistics samen met TransMission, het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. TransMission heeft een fijnmazig distributienetwerk en komt in het centrum van alle steden. Mede door de coronacrisis is het pakketvervoer enorm gegroeid.

‘Die extreme groei vraagt om een flexibele organisatie’, aldus Vogelzang. Gelukkig heeft de organisatie korte lijnen, waardoor snel besluiten kunnen worden genomen als dat nodig is. Ook denken de vestigingen graag met elkaar mee. Dat maakt ons een krachtige groep.’

Krachtig en vooruitstrevend

Vogelzang noemt daarnaast de vooruitstrevendheid op ICT-gebied een reden dat Sluyter Logistics Assen de snelle groei aankan. ‘We kunnen onze klanten constant voorzien van de juiste informatie wanneer zij dat willen. ’Maar dat betekent ook dat het werk in Assen 24/7 doorgaat, met slechts een korte onderbreking overdag op zondag. ‘Onze wereld is áltijd in beweging. De planners sturen niet alleen de chauffeurs in Assen aan, maar plannen ook diverse ritten voor chauffeurs van de vestigingen in Deventer, Rotterdam en IWS Schiphol. ’Daarmee speelt de vestiging een centrale rol binnen de groep.’

neem contact op

Nieuwe locatie voor Sluyter Logistics Assen

Sluyter Logistics Assen groeit én gaat verhuizen. Op een perceel van vijf hectare en een pand van méér dan 17.000 m2 en 20.000 palletplaatsen, verdubbelen we in Drenthe de ruimte voor onze allround logistieke activiteiten.

Opslagruimte huren? Volg de nieuwbouw ontwikkelingen