Sjouke Vogelzang| Sluyter Logistics

Sjouke Vogelzang
Vestigingsdirecteur

Nieuwbouw Assen Zuid

Sluyter Logistics Assen groeit én gaat verhuizen. Wij gaan nieuw bouwen op het bedrijventerrein Assen-Zuid. Een nieuwe locatie waarmee de opslagcapaciteit van ons warehouse verdubbelt. De twee vestigingen die wij reeds in Assen hebben worden daarmee samengevoegd op één locatie.

Op een perceel van vijf hectare en een pand van méér dan 17.000 m2 verdubbelen we in Assen de ruimte voor onze allround logistieke activiteiten. Opslag, overslag, distributie en dedicated vervoer; er komt meer ruimte om onze activiteiten nóg sterker in te zetten. De bouw start in de loop van 2023 en ons nieuwe pand zal volgens de voorgenomen planning eind 2024 worden opgeleverd.

Meer weten of de ontwikkelingen volgen?

Vestigingsdirecteur Sjouke Vogelzang van Sluyter Logistics Assen, kijkt uit naar de nieuwbouw en neemt u graag mee tijdens het bouwproject. Wilt u meer weten over de diensten en de mogelijkheden van Sluyter Logistics in Assen, kom dan in contact:

Sluyter Logistics Assen
Tel: 088 – 465 00 51
sla@sluyter-logistics.nl

Impressie nieuwbouw

Hier vindt u een impressie van de nieuwbouw van Sluyter Logistics op bedrijventerrein Assen-Zuid.

Nieuwbouw Sluyter Logistics in Assen Zuid

Sluyter Logistics – Transportpartner Assen

De komende 3 maanden zijn wij als Sluyter Logistics Assen te zien in de regionale bioscopen. Dit om onze nieuwbouw extra onder de aandacht te brengen bij het zeer diverse publiek.

Bekijk hieronder onze Bioscoopreclame.

Logistiek bedrijfsgebouw met BREEAM Excellent certificering

De vraag

Vanwege groei heeft Sluyter Logistics behoefte aan uitbreiding van haar opslagcapaciteit in de vorm van nieuwbouw in Assen. Met de nieuwbouw voegt Sluyter Logistics de twee huidige vestigingen in Assen samen en wordt de ruimte voor allround logistieke activiteiten verdubbeld. Wij kregen opdracht voor de realisatie van dit nieuwe distributiecentrum voor de logistiek dienstverlener. De BREEAM-NL Excellent gecertificeerde nieuwbouw wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Werklandschap Assen-Zuid.

Het project

De nieuwbouw op een perceel van vijf hectare zal bestaan uit warehouse/expeditie met laad-/losdocks, mezzanine en kantoorruimten. Palazzo architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. Onder begeleiding van BrainStone B.V. (bouwmanagement/projectontwikkeling) is een robuust en toekomstgericht ontwerp tot stand gekomen. JVZ ingenieurs bedacht de constructie en Batenburg Installatietechniek staat voor een duurzame klimaattechniek met bijbehorende energiesystemen. Het pand wordt gebouwd volgens de BREEAM-NL Excellent eisen. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw speelde ook de logistieke efficiency een grote rol om de hoeveelheid transportbewegingen te verminderen.

De bouw start in november, waarna de oplevering naar verwachting zal plaatsvinden in augustus 2024.

Nieuwbouw Sluyter Logistics in Assen Zuid

De eerste paal!

Op feestelijke wijze is de start van de bouw van Sluyter Logistics in Assen ingeluid. Aan de Stegge Twello sloeg samen met Sluyter Logistics, bouwpartners en de wethouder van de gemeente Assen de eerste paal van de nieuwbouw op bedrijventerrein Werklandschap Assen-Zuid.

Start van de nieuwbouw

De start van onze nieuwbouw in Assen is eindelijk een feit! De grond langs de snelweg A28 op locatie Assen-Zuid wordt uitgegraven om de fundering te kunnen gaan maken.

Ons nieuwe logistiek bedrijfsgebouw van maar liefst 17.000 m2 kent onder andere 15.300 m2 voor warehousing, 1.900 m2 mezzanine en 1.500 m2 kantoorruimte.

Sluyter Logistics investeert in een duurzamere toekomst. Zo is ons nieuwe pand BREEAM NL Excellent gecertificeerd, robuust, onderscheidend en toekomstgericht.

In samenwerking met Aan de Stegge Twello, Brainstone Bouwmanagement en projectontwikkeling, Batenburg installatietechniek, JVZ Ingenieurs en Palazzo zal de komende maanden het nieuwbouwproject volledig vorm gaan krijgen.