Vestiging Deventer

Sluyter Logistics Deventer is nagenoeg 24/7 open

Binnen het Sluyter 24-uurs distributienetwerk speelt de locatie Deventer een sleutelrol als het centrale overslagpunt. Hier worden goederen efficiënt verzameld, gesorteerd en doorgestuurd naar hun eindbestemmingen.

neem contact op

Diensten bij deze vestiging

“Wij weten altijd een logistieke oplossing te vinden.”

Sluyter Logistics Deventer

Centraal opslagpunt & dedicated vervoer

Deventer neemt een strategische positie in ons logistieke netwerk, waarbij het dienst doet als het kernpunt voor distributieactiviteiten en dedicated vervoer. Deze vestiging is cruciaal voor het stroomlijnen van verschillende logistieke processen, waarbij goederen vlot worden overgeslagen en directe transportroutes worden ingezet om aan de unieke eisen van onze klanten te voldoen. Dit resulteert in een efficiëntere doorlooptijd en verhoogde servicekwaliteit, waardoor onze vestiging in Deventer een onmisbare schakel is voor betrouwbare en snelle leveringen.

Dedicated vervoer vanuit Deventer biedt een unieke logistieke oplossing, gericht op het leveren van goederen met voertuigen die exclusief voor één opdrachtgever worden ingezet. Deze service biedt de flexibiliteit om te voldoen aan specifieke eisen zoals tijdstippen van laden en lossen, speciale behandeling van goederen en directe routes zonder tussenstops. 

neem contact op