Heeft u behoefte aan exclusieve dienstverlening voor uw bedrijf, en wilt u zich geen zorgen maken over het transport van uw goederen? Dan kiest u voor dedicated transport door Sluyter Logistics. Zonder grote investeringen in geld en tijd heeft u altijd de beschikking over vrachtwagenvervoer uitsluitend voor uw eigen bedrijf. Met dedicated vervoer via Sluyter Logistics versterkt u daarnaast ook de merkbeleving van uw bedrijf. Met onze bijna 100 jaar ervaring en landelijke netwerk van distributiecentra zijn wij in staat om uw goederen op tijd en in perfecte staat af te leveren op de gewenste locatie, in úw brand identity. 

Dedicated transport: Gepersonaliseerd transport tot in de puntjes

Dedicated transport, of dedicated vervoer is een transportvorm waarbij het voertuig exclusief wordt ingezet voor u als klant. De uitstraling van de vrachtwagen is volledig aangepast aan uw branding. Bij dedicated vervoer zijn alle goederen in de vrachtwagen van u, er zitten dus geen zendingen bij met andere bestemmingen van andere klanten.

Het belangrijkste voordeel van dedicated vervoer is de exclusiviteit, kwaliteit en flexibiliteit die het biedt aan u als klant. Omdat het voertuig niet wordt gedeeld met anderen, kunt u de dienstverlening gericht afstemmen op specifieke behoeften van uw klanten. Bovendien kan het helpen om de efficiëntie, en daarmee de CO2 footprint van uw leveringen te verbeteren. Er zijn namelijk geen extra transportbewegingen nodig om andere vracht op te halen of te lossen.


Is dedicated vervoer voor u geschikt?

Dedicated vervoer wordt vaak ingezet door bedrijven die regelmatig goederen transporteren en hierbij meer controle, efficiëntie en zekerheid willen hebben dan bij standaard transport leveringen. Daarnaast willen bedrijven dit graag in de eigen brand identity doen om zo de merkbeleving van het bedrijf te vergroten. Dedicated vervoer is een maatwerkoplossing die u in staat stelt om uw transportbehoeften te optimaliseren en te voldoen aan specifieke vereisten die niet kunnen worden vervuld met reguliere gedeelde transportdiensten. Dedicated vervoer verkleint de CO2 footprint van uw leveringen doordat er geen extra transportbewegingen plaatsvinden. 


Dedicated vervoer: exclusief transport binnen de Benelux

Al vele jaren rijden er Sluyter Logistics vrachtwagens in de branding van de klant. Zo bieden wij u een eigen uitstraling, zonder de zorgen over de logistiek: dat is dedicated transport via Sluyter Logistics.

Bij dedicated vervoer zetten wij onze vrachtwagens enkel en alleen in voor u als klant binnen de Benelux. Dat betekent dat de laadruimte niet wordt gedeeld met zendingen van andere klanten. Doordat er geen rekening hoeft te worden gehouden met andere leveringen, kunnen uw goederen snel en efficiënt vervoerd worden.

Steeds vaker kiezen onze opdrachtgevers voor deze moderne en duurzame dedicated vorm van transport. Grote voordelen zijn dat het kostenbesparend is, een hoge kwaliteit gegarandeerd is en dat u altijd verzekerd bent van de juiste vervoerscapaciteit. De planning en administratie nemen wij voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen altijd correct worden afgeleverd door goed opgeleide en vaste chauffeurs in een vrachtwagen voorzien van uw eigen bedrijfskleuren en branding. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw core business en doen wij waar we goed in zijn, u ontzorgen voor wat betreft de logistiek.

 

Alle voordelen van dedicated vervoer

Dedicated vervoer biedt vele voordelen. Het biedt u meer controle, flexibiliteit en efficiëntie in vergelijking met gedeelde transportdiensten. We hebben alle voordelen voor u op een rij gezet: 

  • Financieel voordeel

Exclusief vervoer is financieel aantrekkelijk. U hoeft namelijk geen investering te verrichten in een eigen wagenpark. De onderhouds-, reparatie- en aanschafkosten zijn voor Sluyter Logistics als logistiek dienstverlener.

  • Duurzaam

Dedicated transport verkleint de CO2 footprint van uw leveringen doordat er geen extra transportbewegingen plaatsvinden. Het draagt bij aan een duurzamere bedrijfsvoering, wat steeds belangrijker wordt voor consumenten, stakeholders en de overheid.

  • Exclusiviteit

Exclusief vrachtwagenvervoer zegt het al; het vervoer wordt exclusief verricht voor uw goederen en leveringen. Omdat het voertuig niet wordt gedeeld met anderen, kunt u de dienstverlening gericht afstemmen op specifieke behoeften van uw klanten.

  • Totale ontzorging

Bij Sluyter Logistics ontzorgen we u met duurzaam en betrouwbaar goederentransport. We regelen de routeplanning, de track en trace voor u en uw klanten en we nemen de totale organisatie van het logistieke proces uit handen.

  • Hogere klanttevredenheid

Dedicated distributie biedt de beste service voor uw klant. Doordat u niet afhankelijk bent van deelladingen kunt u stipte levering bieden van goederen door de Benelux.

  • Sterke merkbeleving

Het wordt steeds belangrijker om als bedrijf uw merk goed te positioneren om onderscheidend te blijven. U kunt dit doen door uw branding compleet door te voeren van online naar offline zichtbaarheid op de weg. Zo is uw merk herkenbaar en blijft u top of mind door middel van rijdende promotie.

 

Dedicated vervoer iets voor uw bedrijf?

Zoekt u een betrouwbare, transparante distributiepartner met een sterke focus op kwaliteit en met jarenlange ervaring? Neem voor duurzaam exclusief vervoer vrijblijvend contact met ons op via 088-4650051 of mail naar sales@sluyter-logistics.nl.

Wilt u naast dedicated vervoer ook uw warehousing uitbesteden?

Werken als distributiechauffeur bij Sluyter Logistics?

Werken als distributiechauffeur is een dynamisch en afwisselend beroep. Bekijk onze Werken Bij site met alle openstaande vacatures voor distributiechauffeurs.