Bent u op zoek naar een betrouwbare distributiepartner in Nederland die uw goederen snel en efficiënt kan leveren aan uw klanten? Een efficiënte distributie kan de kosten verlagen, de doorlooptijd verkorten en de klanttevredenheid verbeteren. Onze distributiediensten zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die streven naar een naadloze supplychain en een uitstekende klantenservice.

Met onze bijna 100 jaar ervaring en landelijke netwerk van distributiecentra zijn wij in staat om uw goederen op tijd en in perfecte staat af te leveren op de gewenste locatie. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw distributieprocessen te optimaliseren.

Wat houdt distributie precies in?

Distributie is het proces van het verplaatsen van goederen van een punt van oorsprong naar een punt van bestemming, om aan de vraag van klanten te voldoen. Het is een belangrijk onderdeel van de supplychain, waarbij goederen vanuit productiefaciliteiten, magazijnen of distributiecentra worden vervoerd naar eindgebruikers of verkooppunten. Vaak gaat het bij distributie binnen Nederland om de route die het eindproduct van het magazijn tot de eindconsument aflegt.

Het doel van distributie is om ervoor te zorgen dat de juiste producten op het juiste moment, op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid beschikbaar zijn voor klanten. Distributie kan zowel nationaal als internationaal zijn en kan verschillende transportmiddelen omvatten, zoals vrachtwagens, treinen, schepen of vliegtuigen. Ook kan distributie verschillende distributiekanalen omvatten, zoals groothandel, detailhandel, e-commerce of directe verkoop. Een goede distributiestrategie is belangrijk voor bedrijven om concurrerend te blijven op de markt.


Distributie in Nederland, België en Luxemburg

Wij zijn uw logistieke dienstverlener bij nationale en internationale distributie van goederen. We beheren verschillende distributiecentra verspreid over Nederland, waardoor we in staat zijn om op een efficiënte manier goederen te transporteren en op te slaan.

Bij Sluyter Logistics staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We hebben ook een modern wagenpark met goed opgeleide chauffeurs die zorg dragen voor een veilige en tijdige levering van uw goederen. Ook beschikken we over een geavanceerd transportmanagement systeem, waardoor het mogelijk is om real-time inzicht te krijgen in de voorraad en de voortgang van uw zendingen.


Waarom kiezen voor distributie van Sluyter?

Of het nu gaat om het transporteren van kleine of grote volumes, wij bieden altijd een passende oplossing op maat. Onze distributie kan sterk bijdragen aan de tevredenheid van uw klanten doordat producten beschikbaar zijn waar en wanneer uw klanten ze nodig hebben. We verzorgen de distributie van uw goederen op professionele wijze en bieden u de volgende voordelen:

Duurzame distributie

Wij zijn als full-service dienstverlener gespecialiseerd in duurzame logistieke transportoplossingen. We richten ons op maatschappelijk verantwoorde dienstverlening. Voor 2024 hebben we als doel gesteld om CO2 neutraal transport mogelijk te maken.

Om deze doelstelling te bereiken en de impact op het milieu te compenseren, maken we gebruik van elektrische voertuigen i.c.m. een modern EURO 6-norm wagenpark, mede aangedreven door vernieuwende brandstoftechnologieën zoals HVO biodiesel.

Fijnmazige distributie

Ons fijnmazige distributienetwerk is een netwerk van distributiecentra, crossdock-faciliteiten en lokale distributiepartners, dat zich over heel Nederland uitstrekt. Ons netwerk biedt klanten een snelle en efficiënte levering van hun goederen, met name in stedelijke en dichtbevolkte gebieden waar het verkeer en de bijbehorende files een uitdaging kunnen vormen voor de distributie.

We maken gebruik van crossdocking, waarbij we goederen van verschillende leveranciers combineren en sorteren voordat ze naar de ontvangers worden verzonden. Hierdoor kunnen zendingen snel en efficiënt worden afgehandeld, waardoor de doorlooptijd van de distributie wordt verkort. Het netwerk is ook ontworpen om milieuvriendelijk en duurzaam te zijn, met gebruik van schone en zuinige voertuigen, optimalisatie van de transportroutes en vermindering van de transportbewegingen.

Door een efficiënte distributie via ons fijnmazige netwerk, kunt u de juiste producten op de juiste locatie tijdig aanbieden. Hierdoor zijn uw klanten niet alleen tevredener, maar ook minder geneigd om naar een concurrent te gaan.

Professionele klantenservice van hoog niveau

Onze klantenservice staat bekend om haar professionaliteit, vriendelijkheid en klantgerichtheid. We hebben een toegewijd team van klantenservice medewerkers die er alles aan doen om aan de wensen en behoeften van u als klant te voldoen.

Ons team is goed opgeleid en beschikt over uitgebreide kennis van de logistieke sector. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen en oplossingen op maat te bieden voor specifieke logistieke uitdagingen. Ons team is goed bereikbaar via telefoon en e-mail en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Altijd weten waar uw zending is

We bieden een uitgebreid logistiek pakket met automatische orderverwerking, middels koppeling(en) met uw eigen systemen. Wij bieden een online portaal aan waarin statussen van zendingen, naslagdocumentatie en facturen zichtbaar zijn. Het systeem is transparant, waardoor ook uw klant via Track & Trace de zending kan volgen.

24-uurs levering

We bieden 24-uurs leveringen aan voor verschillende soorten goederen, waaronder gevaarlijke stoffen, farmaceutische producten, hightech apparatuur en andere kwetsbare goederen. Om de 24-uurs leveringen mogelijk te maken, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers en maken we gebruik van geavanceerde IT-systemen en transportmiddelen.

Ons 24-uurs leveringsproces begint met het ophalen van de goederen bij de afzender en het organiseren van de transportroute. Tijdens het transport wordt de locatie van de goederen voortdurend bijgehouden en worden eventuele vertragingen of problemen opgelost. Wanneer de goederen op de bestemming aankomen, worden ze afgeleverd bij de ontvanger en wordt er een afleverbewijs afgegeven.

Onze distributielocaties in Nederland

Neem voor distributie vrijblijvend contact met ons op

Zoekt u een betrouwbare, transparante distributiepartner met een sterke focus op kwaliteit en jarenlange ervaring?
We vinden voor de meest uiteenlopende logistieke uitdagingen altijd een duurzame oplossing. Neem telefonisch contact met ons op via 088-4650051 of mail naar sales@sluyter-logistics.nl.

Wilt u naast distributie ook uw warehousing uitbesteden?

Werken als distributiechauffeur bij Sluyter Logistics?

Werken als distributiechauffeur s een dynamisch en afwisselend beroep. Bekijk onze Werken Bij site met alle openstaande vacatures voor distributiechauffeurs.