Bij Sluyter Logistics beseffen we het belang van Value Added Logistics (VAL) en streven we ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen met ons uitgebreide aanbod van VAL-diensten. We leggen u in dit artikel uit wat VAL precies inhoudt en welke voordelen het met zich meebrengt voor uw bedrijf.

Wat is Value Added Logistics?

Value added logistics, afgekort VAL is een verzamelnaam voor de extra activiteiten die aan een logistiek proces kunnen worden toegevoegd, waardoor er waarde wordt toegevoegd in de logistieke keten. Het gaat niet alleen om het verhogen van de waarde van uw producten, maar ook om het verbeteren van de waarde van de service die aan u wordt geleverd. We bieden met VAL een maatwerkservice aan die vele voordelen biedt.

Welke VAL-diensten bieden we aan bij Sluyter Logistics?

Bij Sluyter Logistics verzorgen wij verschillende Value Added Logistics diensten: orderpicking, stickering en crossdocking. We slaan uw goederen in, op en over. Met ons moderne Warehouse Management Systeem (WMS) bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw orders en voorraden. Ook kunt u met ons Track & Trace systeem 24/7 volgen waar uw zending zich bevindt.

Orderpicking: onze medewerkers halen volgens instructies op pakbonnen goederen uit het magazijn en verzamelen deze.
Stickering: we labelen producten of verpakkingen voor u met barcodestickers of speciale door u aangeleverde labels.
Crossdocking: uw goederen komen ons warehouse binnen maar verlaten deze ook weer meteen na sortering. Er is geen opslag benodigd. Uw producten gaan meteen op transport naar de eindbestemming.

Value Added Logistics in Assen

Ontdek ook onze gloednieuwe nieuwbouwlocatie in Assen, klaar in het derde kwartaal van 2024. Met maar liefst 20.000 palletplaatsen bieden we een hypermoderne opslagfaciliteit voor al uw logistieke behoeften. Of het nu gaat om orderpicking, stickering of crossdocking, onze VAL-expertise wordt ondersteund door deze moderne faciliteit om aan al uw specifieke eisen te voldoen.

Wat zijn de voordelen van Value Added Logistics?

  • We nemen al het werk uit handen zodat u zich kunt focussen op uw core business.
  • Volledige optimalisatie van bevoorradingsketen.
  • De levertijd naar uw klant wordt verkort.
  • Door efficiëntie worden kosten bespaard en wordt er tijdswinst gerealiseerd.
  • Aanpassingen in uw eigen bedrijfsproces zijn niet nodig.

Value added logistics bij Sluyter Logistics

Door onze bijna 100 jaar ervaring, kennen we de complexiteit van de logistieke processen als geen ander. Onze langdurige expertise stelt ons in staat om met precisie op maat gemaakte VAL-oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften. We hebben geleerd dat elk bedrijf uniek is, en daarom zetten we onze kennis en ervaring in om uw logistieke processen te optimaliseren, uw efficiëntie te verhogen en uw concurrentiepositie te versterken.

Neem vandaag nog contact met ons op via 088 – 4650051 of stuur een bericht naar sales@sluyter-logistics.nl en ontdek hoe VAL waarde toevoegt aan uw onderneming.