Op zoek naar betrouwbare assemblageruimte? Bij Sluyter Logistics staan we bekend om onze veelzijdige logistieke dienstverlening onder één dak, waaronder distributie, warehousing én assemblage. Door onze 100 jaar ervaring en constante focus op kwaliteit, zijn we een gewaardeerd assemblage locatie voor diverse sectoren. Wij combineren efficiëntieverbetering met kostenbeheersing, essentieel in de huidige competitieve zakelijke omgeving. Door samen te werken met Sluyter Logistics profiteert u van onze ervaring, geavanceerde technologie en bewezen track record in logistieke diensten. 

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Assemblage vanuit elke locatie

  Wij helpen u waar u zich ook bevindt: in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. Vanuit onze moderne nieuwbouwlocatie in Assen bieden we uitgebreide ruimte voor assemblage. Deze locatie is niet alleen geavanceerd maar ook strategisch ontworpen om onze capaciteiten in assemblage te maximaliseren. De toevoeging van een ruime mezzanine op onze locatie in Assen brengt extra voordelen met zich mee voor u als klant:

  • Verbeterde toegankelijkheid en zichtbaarheid: U profiteert van een uitstekend overzicht over de assemblageprocessen, wat resulteert in een grotere betrokkenheid en een directe lijn met ons operationeel team.
  • Flexibiliteit in gebruik: De mezzanine biedt flexibele ruimte die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, van vergaderruimtes tot observatiegebieden.
  • Efficiëntie in communicatie: Door uw nabijheid tijdens het assemblageproces kunnen beslissingen sneller worden genomen en kunnen aanpassingen efficiënt worden doorgevoerd.

   

  Onze nieuwe locatie in Assen versterkt ons totaalpakket aan logistieke diensten. Door assemblageruimte te combineren met opslag- en transportdiensten, ontzorgen we uw bedrijf volledig.

  Waarom kiezen bedrijven voor Sluyter Logistics als assemblage locatie?

  Als gespecialiseerd assemblage locatie in Nederland begrijpen we de unieke behoeften van verschillende industrieën. Met onze gloednieuwe locatie in Assen bieden we onze klanten nu 17.000m2 opslag- en assemblageruimte.

  Naast assemblage ook distributie en opslag van uw goederen

  Bij Sluyter Logistics profiteert u van het voordeel dat wij alle diensten onder één dak aanbieden. Zo kunt u uw warehousing en distributie uitbesteden, vanaf dezelfde locatie. Dit heeft aanzienlijke voordelen voor uw bedrijf:

  1. Naadloze logistieke stromen: door uw assemblage, opslag en distributie op één locatie te hebben, verminderen we de complexiteit van uw logistieke keten. Materialen kunnen soepel van het assemblageproces naar opslag en vervolgens naar distributie worden overgebracht, waardoor vertragingen en knelpunten worden geminimaliseerd.
  2. Kostenbesparingen: de gecentraliseerde aanpak helpt om operationele kosten te verlagen. U bespaart op transportkosten, voorraadbeheer en de behoefte aan meerdere locaties. Efficiëntie in logistiek vertaalt zich direct in kostenbesparingen voor uw bedrijf.
  3. Verbeterde responsiviteit: met alles op één plek kunt u snel reageren op veranderingen in vraag en productiebehoeften. Dit maakt het eenvoudiger om uw voorraadniveaus aan te passen en uw klanten sneller te bedienen.

  Onze geïntegreerde aanpak van assemblagelocatie, warehousingruimte en logistieke distributie biedt dus niet alleen operationele efficiëntie, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen en een verbeterde flexibiliteit voor uw bedrijf.

  Assemblage bedrijf | Sluyter Logistics

  Efficiënte en kwalitatieve assemblage locatie

  Bij Sluyter Logistics staat de combinatie van efficiëntie en kwaliteit centraal in onze bedrijfsvoering. Onze nieuwe assemblagelocatie is specifiek ingericht om zowel ruimte als tijd te optimaliseren, waarbij we altijd streven naar de hoogste nauwkeurigheid en consistentie in onze operationele processen. De locatie is zo ontworpen dat er geen compromissen hoeven te worden gemaakt tussen snelheid en kwaliteit. 

  Assemblage bij Sluyter Logistics

  Bent u op zoek naar een betrouwbare locatie voor uw assemblage diensten en logistieke uitdagingen in Assen? Wij ondersteunen uw bedrijf met onze assemblage ruimte op maat.

  Kom in contact

  Neem vandaag nog contact met ons op via 088 – 465 00 16, stuur een bericht naar sales@sluyter-logistics.nl of laat uw gegevens achter in het formulier, wij nemen dan contact met u op. Ontdek hoe onze assemblage locatie waarde toevoegt aan uw onderneming.

   Nieuwbouw Sluyter Logistics in Assen Zuid