Zoekt u opslagruimte voor uw groothandel? Ontdek onze toonaangevende warehousing services, speciaal ontworpen om aan de unieke eisen van groothandels te voldoen. Bij Sluyter Logistics bieden we een geïntegreerde aanpak voor opslag en distributie ondersteund door onze eeuw aan ervaring en toewijding aan kwaliteit.

Vanaf 2024 bieden wij u de mogelijkheid om ook opslagruimte te huren in ons state-of-the-art warehouse in Assen, met 17.000 m2 aan ruimte en 20.000 palletplaatsen.

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Opslagoplossingen voor groothandels

  Als specialist in warehousing en logistiek voor groothandels, kennen we de noodzaak voor groothandels van efficiënte en flexibele opslagoplossingen. Ons nieuwste uitgebreide warehouse biedt een indrukwekkende capaciteit van 20.000 palletplaatsen, waardoor we zowel grote bulkvoorraden als speciale producten zorgvuldig kunnen beheren. Onze warehouses zijn perfect uitgerust om aan de diverse eisen van groothandels te voldoen, met extra ruimte voor snelle en efficiënte respons op spoedaanvragen en seizoenspieken.

  Voordelen van onze opslagoplossingen voor groothandels

  Naast opslagruimte bieden we bij Sluyter Logistics geïntegreerde transportdiensten aan, waardoor we een totaalpakket leveren voor een vloeiende en efficiënte warehousing. Onze diensten garanderen tijdige leveringen en een soepele overgang tussen opslag en transport. In ons nieuwe warehouse hebben we ook een ruime mezzanine met assemblageruimte beschikbaar. Dit alles maakt ons een one-stop-shop voor al uw logistieke behoeften.

  Voordelen van onze warehouses voor groothandels:

  • Ruime opslagmogelijkheden voor uw voorraad met onze opslagruimte;
  • Duurzame opslagopties die bijdragen aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk;
  • Uitstekende toegang tot belangrijke transportroutes en markten, zowel nationaal als internationaal;
  • Besparingen op transport- en distributiekosten dankzij onze centrale ligging;
  • 24/7 inzicht in uw goederen door ons geavanceerde WMS en track & trace systeem;
  • Klantgerichte en flexibele oplossingen, waaronder orderpicking, stickering en crossdocking.
  Opslagruimte huren - Magazijn ruimte huren | Sluyter Logistics

  Waarom kiezen voor Sluyter Logistics als uw groothandel magazijn?

  We staan bekend om onze uitgebreide dienstverlening en sterke focus op maatwerkoplossingen wat essentieel is in de competitieve omgeving van groothandels. Of het nu gaat om tijdelijke opslag voor seizoensproducten of langdurige warehousing voor continu voorraadbeheer, onze faciliteiten en diensten voldoen aan uw specifieke behoeften.

  We bieden operationele efficiëntie, flinke kostenbesparingen en flexibiliteit, waardoor u beter kunt inspelen op veranderingen in vraag en productiebehoeften vanuit de markt.

  Behoefte aan extra opslagruimte?

  Bent u klaar om uw groothandel uitdagingen aan te pakken met een betrouwbare partner? Kies voor Sluyter Logistics. Laat ons helpen met geavanceerde, veilige en efficiënte opslagruimte voor uw groothandel.

  Kom in contact

  Neem vandaag nog contact met ons op via 088 – 465 00 16, stuur een bericht naar sales@sluyter-logistics.nl of laat uw gegevens achter in het formulier, wij nemen dan contact met u op. 

   Warehousing | Sluyter Logistics