De digitale revolutie heeft de groothandels sector voorgoed veranderd. En nu staat u als groothandel voor een cruciale keuze: innoveren of achterblijven. Directe verkoop door fabrikanten als Amazon en Bol leidt tot een toenemende druk op de sector, alsmede de transparantie van prijzen door e-commerce. Daarom is het essentieel als groothandel om uw distributie te perfectioneren. Hierin speelt een betrouwbare logistieke partner een sleutelrol.

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Efficiënte groothandel logistiek

  Efficiënte distributie betekent snelle en betrouwbare leveringen voor uw klanten.  Het biedt voorraadbeheer dat nauwkeurig is afgestemd op de vraag. Hoe efficiënter uw logistiek is ingericht, hoe groter uw voorsprong als groothandel is. Maar hoe bereikt u dat niveau van efficiëntie? Door samen te werken met een partner met een diep begrip van de unieke uitdagingen in groothandels logistiek.

  Wat maakt Sluyter Logistics een goede distributiepartner?

  In deze nieuwe realiteit waarin groothandels opereren, is het niet alleen belangrijk om een groot assortiment snel te kunnen leveren, maar is het belangrijkste; de manier waarop dit gebeurt.

  Sluyter Logistics biedt smart warehousing, gekoppeld aan geavanceerde ICT-oplossingen voor voorraadbeheer. Dit stelt u als groothandel in staat om flexibel en snel te reageren op marktveranderingen, met minimale overhead. Met ons fijnmazige netwerk komen uw leveringen snel en veilig overal in de Benelux, ongeacht waar uw voorraad zich in Nederland bevindt. Wij bieden, verspreid door heel Nederland, 60.000m2 aan opslag- en warehouse mogelijkheden.

  Bekijk hier het verhaal van groothandel Garfield Aluminium, al 50 jaar een gewaardeerd klant!

  De cruciale rol van groothandel transport

  Hoe efficiënter uw groothandel transport is ingericht, hoe groter uw succes. Klanten waarderen tegenwoordig niet alleen een snelle levering, maar verwachten deze ook. Bij Sluyter Logistics bieden we oplossingen die zijn ontworpen om aan deze verwachtingen te voldoen. Door gebruik te maken van realtime BI rapportage en een uitgebreid netwerk, zorgen we ervoor dat transport voor groothandels niet langer een uitdaging vormt, maar een vlekkeloos onderdeel van uw supply chain. Ook in de toepassing van dedicated vervoer zijn wij een gespecialiseerd transportpartner.

  Samenwerkingsvoordelen

  Wij geloven in het leveren van meer dan alleen transport- en logistieke oplossingen. De voordelen van samenwerken met Sluyter Logistics:

  • Flexibiliteit in opslag: Met vijf warehouse locaties kunt u gemakkelijk opschalen in opslagruimte, afhankelijk van uw behoeften.
  • Benelux dekking: met vijf vestigingen in Nederland; Rotterdam, Deventer, Assen, Schiphol en Tilburg, een eigen Sluyter palletnetwerk en een fijnmazig collinetwerk, regelen wij al uw transport tot aan de deur. Wij vervoeren uw goederen zo op de meest efficiënte en CO2 besparende wijze.
  • Gespecialiseerd in uw behoeften: wij zijn geen standaard logistiek bedrijf. We hebben een brede eravring en kennis van groothandelsactiviteiten. Dit stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te begrijpen en hierop in te spelen. Of het nu gaat om opslag, distributie of Value Added Logistics, wij hebben de expertise om u te ondersteunen.
  • Ruime warehousing mogelijkheden: met strategisch gelegen warehouse faciliteiten in Rotterdam, Assen, Schiphol, Tilburg en Deventer bieden we u de flexibiliteit en ruimte die u nodig heeft om uw voorraad te beheren. Ons Warehouse Management Systeem zorgt voor een nauwkeurige voorraadregistratie en efficiënte orderverwerking.
  • Track & Trace systeem: Door middel van ons hoogwaardige trackingsysteem bent u altijd op de hoogte waar uw goederen zich bevinden.
  • Efficiëntie in elke stap: efficiëntie is de drijvende kracht achter uw succes. Onze processen zijn geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we fouten en vertragingen sterk minimaliseren.
  • Vertrouwde betrouwbaarheid: vertrouwen is de basis van elke succesvolle samenwerking. Wij zorgen ervoor dat uw voorraad in goede handen is.

  De toekomst van uw groothandelsdistributie

  De sleutel tot het succes voor uw groothandel ligt in het kiezen van de juiste logistieke partner. Bij Sluyter Logistics helpen we u niet alleen met de logistieke uitdagingen van vandaag, maar ook met die van morgen. Bent u klaar voor toekomstige groei?

  Wacht niet tot de concurrentie u inhaalt. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

  Kom in contact

  Neem vandaag nog contact met ons op via 088 – 465 00 16, stuur een bericht naar sales@sluyter-logistics.nl of laat uw gegevens achter in het formulier, wij nemen dan contact met u op.