Rotterdam, een stad waar traditie en innovatie samensmelten. In deze prachtige havenstad neemt Diergaarde Blijdorp een bijzondere plaats in. De dierentuin vertegenwoordigt de stad en haar inwoners en ook de ondernemingen die er gevestigd zijn. Als een van de iconen van Rotterdam, draagt Diergaarde Blijdorp al meer dan 100 jaar bij aan het culturele en natuurlijke landschap van deze bijzondere stad. Als Sluyter Logistics zijn we diep geworteld in Rotterdam. Hierdoor voelen we een sterke verbondenheid door ons gemeenschappelijke erfgoed met met Diergaarde Blijdorp.

Toewijding aan maatschappij en natuur

Onze betrokkenheid reikt verder dan zakelijke belangen alleen; het weerspiegelt een diepgaande maatschappelijke betrokkenheid bij onze regio en bij het welzijn van de natuur. Vanuit dit bewustzijn kiezen wij ervoor om Diergaarde Blijdorp financieel te steunen. Deze ondersteuning dient niet enkel als investering in de toekomst van de dierentuin, maar evenzeer in de toekomst van onze planeet.

Unieke samenwerking

De samenwerking tussen Sluyter Logistics en Diergaarde Blijdorp kenmerkt zich door wederzijdse waardering en respect, waarbij het welzijn van de natuur als uitgangspunt wordt genomen. Ons team en hun families krijgen door de samenwerking een unieke kans om dicht bij huis de schoonheid van de natuur te ervaren. Bovendien fungeert de dierentuin als een inspirerende ontmoetingsplaats voor onze zakelijke relaties, waar de pracht van de natuur een perfecte achtergrond vormt voor productieve meetings.

Amoerpanter

Wij dragen met onze sponsoring bij aan het welzijn van de Amoerpanter en ondersteuning van natuurbehoudsprojecten die gericht zijn op het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Lees hier meer over ons partnerschap.

Een gedeelde visie

Als Sluyter Logistics voelen wij ons vereerd deel uit te maken van deze betekenisvolle samenwerking, die verder reikt dan een traditioneel sponsormodel. Het is een partnerschap dat blijk geeft van een gedeelde visie op een duurzamere wereld en de essentiële rol die wij, in samenwerking met Diergaarde Blijdorp, kunnen spelen bij het realiseren van deze visie.