In de maakindustrie is de concurrentie hevig en het blijft een voortdurende uitdaging voor veel productiebedrijven om gezonde marges te behouden. Daarom is het continu streven naar efficiëntie een belangrijke pijler die het groeitraject van productiebedrijven bepaalt. Productiebedrijven ondervinden vaak uitdagingen wanneer het gaat om hun warehousing en logistiek. Afhankelijk van uw aanbod, bedrijfsgrootte en uw specifieke wensen bieden wij strategische warehousing oplossingen die zorgen voor besparing van tijd én geld binnen uw productiebedrijf.

Vanaf Augustus 2024 bieden wij u de mogelijkheid om ook opslagruimte te huren in ons moderne warehouse in Assen, met 17.000 m2 aan ruimte en 20.000 palletplaatsen.

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Duurzame opslagruimte voor uw productiebedrijf

  Bij Sluyter Logistics investeren we in duurzaamheid door middel van onze groene initiatieven. We implementeren innovatieve oplossingen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en verbeteren de efficiëntie van onze processen continu. We benutten daarnaast nieuwe technologieën zoals elektronisch vervoer om onze CO2-uitstoot te verminderen.

  Vanaf Augustus 2024 openen wij onze nieuwe duurzame locatie. Volledig gebouwd volgens BREEAM-NL Excellent eisen. De duurzaamheidscertificering in bedrijfsvastgoed. 

  Door te kiezen voor een duurzame logistieke partner, vermindert u niet alleen de ecologische voetafdruk van uw logistieke activiteiten, maar voldoet uw productiebedrijf ook aan toenemende milieuvoorschriften en het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen.

  Bedrijfsopslagruimte bij Sluyter Logistics

  De belangrijkste redenen waarom productiebedrijven kiezen voor onze warehousing oplossingen:

  • Strategisch gelegen warehouses: Onze warehouses liggen dicht bij belangrijke snelwegen. Zo zorgen we voor snelle doorlooptijden en het verminderen van transportkosten in uw productieketen.
  • Veiligheid: Productiegoederen vereisen soms een speciale behandeling. Onze opslagruimtes zijn uitgerust met moderne beveiligingssystemen en opslagopties die geschikt zijn voor verschillende producten, van zware machines tot delicate componenten.
  • Flexibele opslag: Wanneer het volume van uw productie fluctueert, kunt u met onze warehousing oplossingen op- of afschalen. Dit zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid ruimte heeft, afgestemd op de huidige behoeften van uw productieactiviteiten.
  • Full-service logistieke ondersteuning: Bij Sluyter bieden we meer dan alleen opslag. We bieden een compleet pakket aan logistieke diensten, waaronder transportmanagement, voorraadbeheer en orderafhandeling, allemaal afgestemd op de dynamiek van de productie-branche.
  • Innovatieve opslagruimte: Onze warehouses zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor automatisering en realtime voorraadbeheer, waardoor u volledige transparantie en controle over uw goederen heeft. Dankzij ons geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS) en track & trace systeem, heeft u 24/7 inzicht in uw goederen, wat ons in staat stelt om snel in te spelen op veranderingen in de vraag en voorraadniveaus nauwkeurig te beheren. Dit maakt uw bedrijfsvoering soepeler en kosteneffectiever.
  • Kosten-efficiëntie: Door onze geoptimaliseerde processen kunnen we aanzienlijke kostenbesparingen bieden, waardoor u uw productiebudget efficiënter besteedt. Minder verspilling en lagere overheadkosten dragen direct bij aan de verbetering van uw winstmarge.
  • Toegankelijke service: Onze klantenservice is altijd bereikbaar om snel op uw vragen en behoeften te reageren. Dat zorgt voor minimale downtime en maximale productiviteit.
  • Naleving en compliance: Onze diensten zijn volledig in overeenstemming met industrie-specifieke regelgeving en kwaliteitsstandaarden, essentieel voor het waarborgen van de betrouwbaarheid van uw productieprocessen.

  Opslagruimte nodig op meerdere locaties? 

  Wanneer u opslagruimte zoekt op meerdere locaties binnen Nederland kunnen we u bij Sluyter Logistics ook ontzorgen. Met 6 locaties verdeeld over Nederland hebben we ons eigen fijnmazige netwerk met meerdere opslaglocaties door het land. Zakelijke opslagruimte huren op meerdere locaties van Sluyter Logistics is de oplossing.

  Logistiek partner voor uw productiebedrijf

  Als uw warehousing partner hebben we inzicht in de behoeften van de productie-industrie. Wij nemen uw logistieke zorgen uit handen zodat u uw productiecapaciteit kunt opschalen. 

  Maximaliseer uw productie-efficiëntie en minimaliseer uw operationele kosten. Neem vandaag nog contact op met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.

  Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

  Kom in contact

  Neem vandaag nog contact met ons op via 088 – 465 00 16, stuur een bericht naar sales@sluyter-logistics.nl of laat uw gegevens achter in het formulier, wij nemen dan contact met u op.