Zoekt u een de optimale opslagoplossing voor uw webshop? Door de voortdurende groei van e-commerce hebben webshops een grotere behoefte aan een efficiënte en vooral flexibele manier van voorraadopslag. Hoe kunt u deze uitdaging aangaan en tegelijkertijd uw bedrijf laten groeien? Bij Sluyter Logistics bieden we op maat gemaakte warehousing services voor e-commerce bedrijven. Met bijna een eeuw aan ervaring hebben we ons altijd ingezet voor een hoge kwaliteit en perfecte service. We ontzorgen al onze e-commerce klanten zodat zij zich kunnen richten op de verkoop van hun aanbod.

Nieuw vanaf 2024:

Vanaf 2024 bieden wij u de mogelijkheid om ook opslagruimte te huren in ons BREAAM-NL Excellent warehouse in Assen, met 17.000 m2 aan ruimte en 20.000 palletplaatsen.

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Meer vraag naar opslagruimte voor webwinkels

  Door een structurele groei van online winkelen neemt de vraag naar opslagruimte voor webshops sterk toe. Als webshopeigenaar zoekt u naar flexibele manieren om uw voorraad te kunnen opschalen zonder te grote investeringen te hoeven verrichten. Daarnaast heeft de coronapandemie de kwetsbaarheden van internationale productieketens laten zien. We zien dat dit ervoor heeft gezorgd dat bedrijven meer en langer buffervoorraden willen aanhouden. Dat vraagt om een professionele opslagfaciliteit die de mogelijkheid biedt gemakkelijk uw voorraden te kunnen wijzigen. Bij Sluyter Logistics kan dat. 

  Specialist in webwinkel opslag

  Als specialist in warehousing en logistiek voor e-commerce bedrijven, kennen we de noodzaak voor webshops van efficiënte en flexibele opslagoplossingen. We ontzorgen u volledig. 

  Ons nieuwste uitgebreide warehouse biedt een indrukwekkende capaciteit van 20.000 palletplaatsen, waardoor we zowel grote bulkvoorraden als speciale producten zorgvuldig kunnen beheren. Onze verschillende warehouses in Nederland zijn perfect uitgerust om aan de diverse eisen van webwinkels te voldoen, met extra ruimte voor snelle en efficiënte respons op spoedaanvragen en seizoenspieken.

  Het draait niet alleen om opslag

  Naast opslagruimte bieden we bij Sluyter Logistics geïntegreerde transportdiensten aan, waardoor we een totaalpakket leveren voor een vloeiende en efficiënte supply chain. Onze diensten garanderen tijdige leveringen en een soepele overgang tussen opslag en transport. In ons nieuwe warehouse in Assen hebben we ook een ruime mezzanine met assemblageruimte beschikbaar. Dit alles maakt ons een one-stop-shop voor al uw logistieke behoeften.

  Voordelen van onze warehousing oplossingen

  We hebben jarenlange ervaring in de logistieke sector, waardoor we diepgaande kennis hebben opgebouwd in het beheren van magazijnprocessen voor webshops.

  • Verbeterde efficiëntie: Door het optimaliseren van uw webshop magazijn en webshop logistiek, kunt u sneller inspelen op klantvragen en leveringstijden verkorten.
  • Verlaagde kosten: Efficiënt voorraad- en magazijnbeheer kan overstock verminderen, wat resulteert in lagere opslagkosten.
  • Schaalbaarheid: U heeft de mogelijkheid om opslagruimte flexibel aan te passen aan seizoenspieken en groei.
  • 24/7 inzicht: Uw goederen zijn continu inzichtelijk door ons geavanceerde WMS en track & trace systeem.
  • Verbeterde klanttevredenheid: Door geoptimaliseerde logistieke processen kunt u producten sneller en nauwkeuriger aan uw leveren.
  • Flexibiliteit in opslaglocaties: Met onze 5 warehouselocaties heeft u de mogelijkheid om goederen op verschillende strategische locaties op te slaan voor snellere levering.

  Voordelen van onze geïntegreerde transportdiensten

  Onze transportdiensten zijn naadloos geïntegreerd met onze opslagfaciliteiten, wat zorgt voor een efficiënte en probleemloze overgang van goederen van het magazijn naar de klant.

  • Nationaal en internationaal transport: We bieden zowel nationale als internationale transportoplossingen, zodat uw producten snel en veilig op de plaats van bestemming komen.
  • Just-in-time levering: Onze transportdiensten zijn afgestemd op uw behoeften, waardoor just-in-time leveringen mogelijk zijn en uw voorraadbeheer wordt geoptimaliseerd.
  • Track & Trace: Dankzij ons geavanceerde track & trace systeem kunt u altijd de locatie en status van uw zendingen volgen.

  Behoefte aan extra opslagruimte voor uw webshop?

  Wij bieden de ideale opslagruimte voor uw groeiende webshop. Kies voor Sluyter Logistics als betrouwbare partner. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen met onze geavanceerde, flexibele en efficiënte opslagruimte.

  Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

  Kom in contact

  Neem vandaag nog contact met ons op via 088 – 465 00 16, stuur een bericht naar sales@sluyter-logistics.nl of laat uw gegevens achter in het formulier, wij nemen dan contact met u op. 

   Opslagruimte huren - Magazijn ruimte huren | Sluyter Logistics