Op 14 mei vond het Startfest plaats op het TT Circuit Assen, een dag vol inspiratie, netwerken en mogelijkheden voor werkzoekenden. Het evenement, georganiseerd door Werkplein Drentsche Aa in samenwerking met Werk in Zicht, bood een gevarieerd programma met workshops, presentaties en interactieve sessies voor alle bezoekers.

Dag vol inspiratie en netwerkplezier

Op het Startfest waren wij samen met Scapino aanwezig met onze trekker-oplegger combinaties om werkzoekenden te informeren over de carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf. Volgens onze HR-manager, Denise Haanstra, was dit een groot succes:

“Het was fantastisch om zoveel enthousiaste werkzoekenden te ontmoeten op Startfest. We hebben vele gesprekken gevoerd en zijn blij met de interesse in ons bedrijf.
De samenwerking met Scapino was ook een groot succes; we stonden er samen met twee trekker-oplegger combinaties. Dit evenement toont echt de kracht van samenwerking en de mogelijkheden die er zijn voor iedereen die een volgende stap in hun carrière wil zetten.”

Werk in transport

Het Startfest, het grootste werk- en ontwikkelevenement in Noord-Nederland, is een initiatief van Werk in Zicht, een samenwerkingsverband van Gemeenten, UWV en sociaal ontwikkelbedrijven in de arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe. Dit project is mede mogelijk gemaakt door Nationaal Programma Groningen, Provincie Groningen en de Europese Unie. Het evenement biedt werkzoekenden de kans om in festivalsfeer hun talenten te ontdekken en ter plekke werk te maken van hun toekomst. (Beeld: startfest.nl)

Werken bij Sluyter Logistics

Wil je een volgende keer ook je carrièremogelijkheden ontdekken bij Sluyter Logistics? Houd dan onze agenda in de gaten voor nieuwe evenementen waar we aanwezig zijn.