Wij hebben weer fantastisch nieuws om te delen! Op 20 juni werd de uitslag van de Top 100 Logistiek Dienstverleners bekend gemaakt. We zijn wederom gestegen in de Top 100, van positie 66 naar 62. Dit is een geweldige prestatie van ons gehele team en een belangrijke stap in ons doel richting de Top 50!

Groene initiatieven

Wij zetten onszelf elke dag in voor duurzame groei en innovatie. Een van de belangrijkste stappen hierin is de uitbreiding van ons wagenpark met 15 elektrische Renault vrachtwagens (EV trucks). Met deze investering verkleinen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar zorgen we ook voor efficiënter en schoner transport voor onze klanten. Bovendien zijn er op dit moment drie nieuwbouwlocaties in ontwikkeling die voldoen aan de hoogste milieunormen, waardoor we u als klant nog beter kunnen bedienen.

Op weg naar de Top 50

Onze inzet is niet onopgemerkt gebleven. Door deze stappen te zetten, hebben we onze positie in de Top 100 verbeterd en blijven we werken aan verdere verbeteringen.

Ons doel is om binnen afzienbare tijd de top 50 te bereiken. Met de inzet van ons toegewijde team en onze duurzame initiatieven zijn we goed op weg.

Een duurzame toekomst dichterbij

Wil je meer weten over onze groene initiatieven en hoe we blijven groeien als duurzame logistieke dienstverlener? Bezoek dan onze Groen Door pagina voor al het laatste nieuws.