Warehousing

Warehousing beschikbaar

Met maar liefst 6 vestigingen verdeeld over Nederland bieden we state-of-the-art warehousing services voor al uw logistieke behoeften. Door onze landelijke dekking en ons fijnmazig Benelux netwerk profiteert u daarnaast van snelle toegang tot belangrijke snelwegen en optimale connectiviteit voor uw distributie.

neem contact op offerte aanvragen

Sluyter Logistics Nederland

60000m2
aan warehousing

60000
palletplaatsen

6 
vestigingen in Nederland

98 
jaar logistieke ervaring

Laat ons u bellen

Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24u contact met u op.

  Zoekt u palletopslag?

  Op zoek naar palletopslag voor uw voorraad? Met een totale ruimte van 60.000 palletplaatsen verdeeld over Nederland bieden wij de benodigde ruimte en aandacht voor de opslag van uw pallets. 

  Kosten palletopslag

  De prijzen voor het opslaan van pallets variëren sterk. Dit komt door verschillende zaken als: type pallets, aantal pallets en de duur van de opslag. Wij van Sluyter Logistics maken altijd een passende offerte voor uw opslagvraag.

  Warehousing op maat

  Voor opslag, overslag en value-added warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. Dagelijks verzorgen wij voor onze opdrachtgevers warehousing diensten zoals orderpicking, stickering, ompakking, assemblage en crossdocking.

  Sluyter Logistics beschikt over een modern Warehouse Management Systeem (WMS) met de mogelijkheid tot een interface met de systemen van onze opdrachtgevers. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw orders en voorraden.

  Bijna 100 jaar ervaring

  Bij Sluyter Logistics gaan we verder dan enkel logistieke oplossingen. We streven naar een partnerschap en toewijding aan het succes van uw onderneming. Kies voor Sluyter Logistics Assen en ontdek: