Klantenservice medewerker
Assen

Vacature

Klantenservice medewerker

Ben jij graag het aanspreekpunt voor onze klanten, denk je in oplossingen en heb jij affiniteit met logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Assen op zoek naar een enthousiaste, betrokken en klantvriendelijke collega. Kom jij ons team versterken?

Hoe ziet de functie eruit?
Als klantenservice medewerker bij Sluyter Logistics Assen lever je een belangrijke bijdrage aan het logistieke proces. Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, ondersteunt de planning en bewaakt proactief de status van zendingen.

Wat vragen wij van jou?
Het is van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

  • MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Thuis in de transport;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met Microsoft Office;
  • Je beschikt over een klantgerichte instelling;
  • Je werkt accuraat, oplossingsgericht en proactief;
  • Je bent een doorzetter en bereid om een extra stap te zetten indien nodig.

Wat bieden wij?
Wij bieden een prettige en informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. De werkzaamheden die je uitvoert vinden overdag plaats. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie binnen Sluyter Logistics Assen? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Stuur bericht
close slider