Sluyter Logistics Assen groeit én gaat verhuizen. Wij gaan nieuw bouwen op het bedrijventerrein Assen-Zuid. Een nieuwe locatie waarmee de opslagcapaciteit van ons warehouse verdubbelt. De twee vestigingen die wij reeds in Assen hebben worden daarmee samengevoegd op één locatie.

Op een perceel van vijf hectare en een pand van méér dan 17.000 m2 verdubbelen we in Assen de ruimte voor onze allround logistieke activiteiten. Opslag, overslag, distributie en dedicated vervoer; er komt meer ruimte om onze activiteiten nóg sterker in te zetten. De bouw start in de loop van 2023 en ons nieuwe pand zal volgens de voorgenomen planning eind 2024 worden opgeleverd.

Focus op een duurzame toekomst

Met de uitbreiding focussen we nog meer op een duurzame toekomst. De nieuwbouw wordt namelijk gerealiseerd volgens BREEAM-NL bouweisen. Ook spelen we met deze nieuwbouw en de nog efficiëntere manier van werken in op het verminderen van transportbewegingen. Door de perfecte locatie aan de A28 is de vestiging makkelijk bereikbaar en zijn onze chauffeurs snel op weg.

Met de nieuwbouw realiseren we o.a.:

  • Grotere opslagcapaciteit.
  • Uitgebreidere warehouse mogelijkheden.
  • Hub-functie omwille van regionale stadsdistributie en onze landelijke dekking
  • Uitgebreidere crossdocking met assemblage- en ompakruimte.

Wij delen onze extra ruimte graag met onze klanten

Extra vierkante meters betekent meer ruimte voor ons en uiteraard biedt dit ook meer ruimte voor onze (nieuwe) klanten. We bieden onze nieuwe en bestaande klanten een zo compleet mogelijk dienstenpakket aan. Met een centrale ligging en ons eigen fijnmazige distributienetwerk in de Benelux bieden wij volledige ontzorging op logistiek gebied.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar meer opslagruimte en heeft u vragen over de mogelijkheden hiervoor bij Sluyter Logistics Assen?
Neem dan telefonisch contact met ons op via 088-4650051 of mail naar sla@sluyter-logistics.nl.