Zij-instroom mogelijkheden bij Sluyter Logistics

Sluyter Logistics investeert in zij-instromers, omdat wij merken dat het zeer gemotiveerde werknemers zijn. Ook hebben ze vaak al een weloverwogen beslissing genomen om in de transport en logistiek sector te gaan werken.

Het werpt zijn vruchten af
We merken dat dit zijn vruchten afwerpt en mooie resultaten oplevert. De zij-instromers die we tot nu toe hebben aangetrokken, zijn nog steeds werkzaam bij Sluyter Logistics. Aangezien zowel de zij-instromer als Sluyter Logistics veel energie in de samenwerking en relatie hebben gestopt, hopen wij dat de zij-instromers nog lang bij ons blijven werken.

RTL Transportwereld
In deze mini-documentaire, als onderdeel van de aflevering op RTL Transportwereld, volgen we Machiel, Hij is ook via het zij-instroom traject bij Sluyter Logistics terechtgekomen. Aan Machiel zie je dat hij het werk echt leuk vindt en blij is dat hij de overstap naar onze sector heeft gemaakt. Hierdoor is hij ook een ware ambassadeur van ons bedrijf.

Wil jij ook switchen naar de Transport & Logistiek?
Ben jij nu ook benieuwd of een switch naar de sector transport en logistiek iets is voor jou? STL (Sectorinstituut Transport en Logistiek) organiseert regelmatig instapdagen waar je veel informatie op kunt doen bij verschillende logistieke dienstverleners.

Meer weten?
Kortom wil je meer weten over het werken in de dynamische wereld van transport en logistiek? En zoek je een baan met vrijheid en zekerheid? Dan ben je van harte welkom op de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen.

instapdagen