De kwaliteit van de logistieke dienstverlening van elke groothandel is een belangrijke onderscheidende factor in de markt. Als groothandel wilt u vertragingen minimaliseren, routeplanning optimaliseren en een constante stroom van goederen waarborgen. Dit is essentieel voor uw klanttevredenheid. Dedicated transport van Sluyter Logistics biedt hierin de uitkomst.

Wij kennen uw grootste uitdagingen

Bij Sluyter Logistics begrijpen we dat u als supply chain manager of logistiek manager de meest efficiënte, duurzame en gespecialiseerde logistieke dienstverlener zoekt. Wij streven ernaar om samen met u uw logistieke processen te verbeteren en uw bedrijfsresultaten te optimaliseren zodat u een concurrerende positie kunt innemen in de branche. Benieuwd hoe wij dat doen? U leest het hier.

De meerwaarde van Sluyter Logistics als logistiek partner

Dedicated vervoer wordt vaak ingezet door bedrijven die regelmatig goederen transporteren en hierbij meer controle, efficiëntie en zekerheid willen hebben dan bij standaard transport leveringen. Daarnaast willen bedrijven dit graag in de eigen brand identity doen om zo de merkbeleving van het bedrijf te vergroten. Dedicated vervoer is een maatwerkoplossing die u in staat stelt om uw transportbehoeften te optimaliseren en te voldoen aan specifieke vereisten die niet kunnen worden vervuld met reguliere gedeelde transportdiensten. Dedicated vervoer verkleint de CO2 footprint van uw leveringen doordat er geen extra transportbewegingen plaatsvinden. 

Wanneer efficiëntie, betrouwbaarheid en precisie de sleutel tot zakelijk succes zijn, is het vinden van de juiste partner in vervoer van onschatbare waarde. Bij Sluyter Logistics begrijpen we dat als geen ander. Wij geloven in het leveren van meer dan alleen transport- en logistieke oplossingen. Als uw logistiek partner bieden we een reeks onderscheidende kenmerken die verdere groei van uw groothandelsonderneming mogelijk maken:

  1. Benelux dekking: met vijf vestigingen in Nederland; Rotterdam, Deventer, Assen, Schiphol en Tilburg, een eigen Sluyter palletnetwerk en een fijnmazig collinetwerk, regelen wij al uw transport tot aan de deur. Uw goederen worden zo op de meest efficiënte en CO2 besparende wijze vervoerd.
  2. Dedicated vervoer: zonder grote investeringen in geld en tijd heeft u altijd de beschikking over vrachtwagenvervoer uitsluitend voor uw eigen bedrijf. Daarnaast versterkt u ook de merkbeleving van uw bedrijf. Met onze bijna 100 jaar ervaring en landelijke netwerk van distributiecentra zijn wij in staat om uw goederen op tijd en in perfecte staat af te leveren op de gewenste locatie, in úw bedrijfsreclame.
  3. Gespecialiseerd in uw behoeften: wij zijn geen standaard logistiek bedrijf. Onze diepgaande kennis van groothandelsactiviteiten stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te begrijpen en erop in te spelen. Of het nu gaat om opslag, distributie of Value Added Logistics, wij hebben de expertise om u te ondersteunen.
  4. Ruime warehousing mogelijkheden: met strategisch gelegen warehouse faciliteiten in Rotterdam, Assen, Schiphol, Tilburg en Deventer bieden we u de flexibiliteit en ruimte die u nodig heeft om uw voorraad te beheren. Onze geavanceerde WMS zorgt voor nauwkeurige voorraadregistratie en efficiënte orderverwerking.
  5. Track & Trace systeem: Door middel van ons hoogwaardige trackingsysteem bent u altijd op de hoogte waar u goederen zich bevinden.
  6. Efficiëntie in elke stap: we begrijpen dat efficiëntie de drijvende kracht is achter uw succes. Onze geoptimaliseerde processen en geautomatiseerde systemen minimaliseren fouten en vertragingen, waardoor uw bedrijf soepel kan opereren.
  7. Vertrouwde betrouwbaarheid: vertrouwen is de basis van elke succesvolle samenwerking. Onze bewezen staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid zorgt ervoor dat uw voorraad in goede handen is.

Dedicated transport voor groothandels

Sluyter Logistics is gespecialiseerd in dedicated vervoer. Wij bieden onze opdrachtgevers een eigen uitstraling, zonder de zorgen over de logistiek. Dedicated vervoer is kostenbesparend en u bent altijd verzekerd van de juiste vervoerscapaciteit. Wij zorgen ervoor dat uw goederen altijd correct worden afgeleverd in een vrachtwagen voorzien van uw eigen bedrijfskleuren.

Routes worden geoptimaliseerd en zendingen worden sneller en efficiënter afgeleverd zonder tussenstops voor andere klanten. Het risico op vertragingen vermindert en de betrouwbaarheid van uw bedrijf vergroot. Als groothandel kunt u de planning van dedicated vervoer afstemmen op uw eigen behoeften. Dit biedt flexibiliteit om snel te reageren op veranderende eisen en seizoensgebonden fluctuaties.

Wij bieden duurzame logistieke oplossingen voor groothandels

Bij Sluyter gaat het niet alleen om het leveren van diensten; het gaat om het creëren van meerwaarde voor uw bedrijf. Door constante focus op automatisering en intensieve samenwerking tussen onze 6 vestigingen in Nederland, zijn wij gespecialiseerd in duurzame logistieke totaaloplossingen. Onze toewijding aan duurzaamheid helpt niet alleen uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar biedt ook kostenefficiënte voordelen.

Transformeer het succes van uw onderneming met dedicated vervoer

De volgende stap in uw supply chain-verbetering begint bij Sluyter Logistics. Wij reageren snel op klantbehoeften en marktomstandigheden. Dat is de kracht van onze organisatie. Laten we samen bouwen aan een sterke, efficiënte toekomst voor uw bedrijf. Ontdek hoe dedicated vervoer van Sluyter Logistics het succes van uw groothandel kan transformeren.
Neem telefonisch contact met ons op 088 – 465 00 51 of stuur ons een bericht via sales@sluyter-logistics.nl.

Sluyter Logistics, uw dedicated partner in logistiek.