Met 100 jaar ervaring in de Rotterdamse haven, kennen wij de haven als geen ander. Groupage transport (LCL) is de core business van Sluyter Logistics Rotterdam en daarom bent u bij ons hiervoor aan het juiste adres. Door intensieve samenwerking met alle co-loaders en een eigen douane-entrepot c.q. overslaglocatie van 10.000 m2, hebben wij ons ontwikkeld tot marktleider binnen deze specialisatie. Voor tal van internationale expediteurs zijn wij de spil in het logistieke web.

De meerwaarde van Sluyter Logistics als groupage transport partner

Sluyter Logistics Rotterdam is de toonaangevende logistiek dienstverlener op het gebied van groupage wegvervoer van en naar de Rotterdamse haven. Met 100 jaar ervaring zijn wij een stabiele, toegewijde en vooral betrouwbare partner. Als expediteur snappen we dat u op zoek bent naar een betrouwbare efficiënte partner die kwaliteit levert. Met Sluyter Logistics als partner tilt u de kwaliteit van uw expeditie-activiteiten naar een hoger niveau.

  1. We zijn een gespecialiseerd groupage partner: Onze diepgaande kennis en ervaring van LCL wegvervoer stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te begrijpen en erop in te spelen, of het nu gaat om zee- of luchtvrachtgroupage. Wij hebben de expertise en middelen in huis om u te ondersteunen.
  2. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Door innovatieve oplossingen te implementeren, gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en de efficiëntie van onze processen voortdurend te verbeteren, investeren wij in onze duurzaamheid. Wij benutten nieuwe technologieën en geavanceerde logistieke methoden om onze CO2-uitstoot te verminderen.
  3. De Rotterdamse haven is ons tweede thuis. Onze chauffeurs kennen de Rotterdamse haven als geen ander. De kennis van de haven stelt ons in staat om efficiënt en probleemloos goederen te vervoeren voor onze klanten.
  4. Wij hebben de beschikking over een douane-entrepot c.q. overslaglocatie van 10.000m2.
  5. We bieden real-time tracking: Met ons hoogwaardige Track & Trace systeem blijft u te allen tijde op de hoogte van de locatie en status van Groupage zendingen.
  6. Efficiëntie in elke stap: Efficiëntie is essentieel voor uw succes. Onze geoptimaliseerde processen en geautomatiseerde systemen minimaliseren fouten en vertragingen, waardoor uw LCL wegvervoer soepel verloopt.
  7. Een betrouwbare partner als geen ander: Onze bewezen staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid zorgt ervoor dat uw Groupage zendingen in veilige handen zijn. We leveren op tijd en voldoen aan afgesproken deadlines, zodat u aan de verplichtingen naar uw klanten kunt voldoen. We bieden een klantenservice die 24/7 bereikbaar is. Met een vast aanspreekpunt verloopt alle communicatie soepel en efficiënt.
  8. Benelux dekking: Met vijf vestigingen door Nederland; Rotterdam, Deventer, Assen, Schiphol en Tilburg, inclusief ons eigen Sluyter palletnetwerk en fijnmazig collinetwerk, kunnen wij het wegtransport tot aan en vanaf uw deur verzorgen. Uw groupage zendingen worden altijd op de juiste locatie afgeleverd. Wij rijden 24/7 van en naar de Rotterdamse havenloodsen voor het voorladen (import) en naleveren (export) van uw groupage zendingen.
  9. Maatwerkoplossingen: Wij bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en de behoefte van uw klanten.
  10. Internationale vraagstukken: Ook voor internationale vraagstukken kunt u bij ons terecht. Ons ervaren team van logistieke professionals begrijpt de complexiteit van internationale transporten en staat klaar om u te ondersteunen bij uw wereldwijde logistieke uitdagingen. Het beheren van grensoverschrijdende zendingen, het regelen van douane-afhandelingen of het optimaliseren van uw internationale supply chain, wij hebben de expertise en het netwerk om het voor u eenvoudig te maken.

Duurzaam groupage vervoer

Dankzij onze focus op automatisering en de nauwe samenwerking tussen onze vijf vestigingen in Nederland, zijn wij gespecialiseerd in duurzaam groupage transport. Onze toewijding aan duurzaamheid helpt niet alleen uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar biedt ook kostenefficiënte voordelen. Voor nachtritten zetten we LZV’s in, waardoor we de beladingsgraden optimaliseren. Mede door de nachtritten, elektrische trucks en ons landelijk dekkend netwerk verminderen we onze CO2-uitstoot.

LCL wegvervoer – volledige ontzorging

Voor groupage vervoer (LCL) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reageren snel op uw behoeften en de veranderingen in de markt. Dat is de kracht van onze organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe LCL vervoer van Sluyter Logistics het succes van uw onderneming kan transformeren.

Neem telefonisch contact met ons op 088 – 465 00 00 of stuur ons een bericht via sales@sluyter-logistics.nl.

Sluyter Logistics, uw partner in Groupage (LCL) wegvervoer in Nederland.