Onze Sluyter locatie in Tilburg biedt BRC-gecertificeerde warehousing die voldoet aan de strengste normen voor voedselveiligheid. Hiermee waarborgen we de veiligheid en kwaliteit van uw foodproducten tijdens de opslag. Food warehousing van topkwaliteit en daar zijn we trots op!

Voedselveiligheidsnormen

We hanteren de hoogste voedselveiligheidsnormen om de integriteit van uw producten te waarborgen. Ons warehouse in Tilburg voldoet aan de BRC-standaarden op het hoogste niveau, inclusief streng gecontroleerde temperatuurzones en hygiënische opslagomstandigheden. Deze maatregelen zorgen ervoor dat uw verpakte food goederen en halffabrikaten in optimale conditie blijven gedurende de opslagperiode.

BCR-certificering

BRC (British Retail Consortium) certificering is een wereldwijde standaard voor voedselveiligheid. Deze certificering garandeert dat ons warehouse voldoet aan strikte eisen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en operationele criteria. Er wordt op 12 kerneisen en 300 controlepunten getoetst.

Warehouse Tilburg

Door te kiezen voor BRC-gecertificeerde opslag bij Sluyter in Tilburg, verzekert u zich ervan dat uw verpakte food goederen en halffabricaten in een veilige en gecontroleerde omgeving worden bewaard. Onze locatie in Tilburg bezit het BRC-certificaat op het hoogste niveau dat een bedrijf kan behalen binnen het BRC voor voedselveiligheid.

Behalen van de BRC-certificering

Bij het behalen van het BRC-certificaat zijn er enkele belangrijke uitdagingen waar we mee te maken hebben:

  • Strenge eisen: We voldoen aan de meest strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement.
  • Continue verbetering: We werken voortdurend aan procesverbetering en kwaliteitsverhoging.
  • Betrokkenheid van het management: We hebben een hoge mate van betrokkenheid binnen ons hoger management bij het implementeren en onderhouden van de voedselveiligheidssystemen.
  • Uitgebreide documentatie: We hebben een gedetailleerd voedselveiligheidsplan (HACCP) en documenteren nauwkeurig alle processen.
  • Personeelstraining: We stellen hoge eisen aan de opleiding en persoonlijke hygiëne van het personeel, wat continue training en bewustwording vereist.

Food Warehousing bij Sluyter Logistics in Tilburg

Dat ons warehouse een BRC-certificering heeft, biedt u verschillende voordelen:

  • Hoogste kwaliteitsgarantie: De BRC-certificering toont aan dat ons warehouse voldoet aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement.
  • Betrouwbaarheid: U kunt erop vertrouwen dat uw producten worden opgeslagen en behandeld volgens de hoogste standaarden van veiligheid en kwaliteit.
  • Risicovermindering: De certificering minimaliseert het risico op voedselveiligheidsincidenten, wat risico’s aanzienlijk vermindert.
  • Voldoen aan retaileisen: Veel retailers vereisen dat hun leveranciers en partners in de toeleveringsketen een hoog BRC-certificeringsniveau hebben. Met deze certificering voldoen wij aan deze strenge eisen.

Kiezen voor BRC-gecertificeerde warehousing bij Sluyter in Tilburg betekent kiezen voor betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Met onze uitgebreide ervaring en strikte naleving van voedselveiligheidsnormen bent u verzekerd van de beste zorg voor uw producten. Vertrouw op Sluyter Logistics voor al uw food warehousing behoeften. Heeft u vragen over de warehousing voor uw producten? Neem vandaag nog contact met ons op.