De sleutel tot succes in logistiek? Een naadloze samenwerking. Onze samenwerking met AIC Visser is niet slechts een zakelijke transactie: maar een verhaal van wederzijds vertrouwen, groei en duurzame vooruitgang. We hebben een jarenlange samenwerking met AIC Visser en hebben sinds 2019 ons partnership geïntensiveerd.

Een sterk partnerschap

Wat aanvankelijk begon als een professionele relatie, groeide al snel uit tot een hechte samenwerking. Veel van onze klanten zoeken een betrouwbare partner voor warehousing, (fijnmazige) distributie en dedicated vervoer, zoals bij AIC Visser. Siebrand van Breden, Operationeel Directeur AIC Visser, bevestigt dit volmondig.

“Wij vinden Sluyter een fijne samenwerkingspartner, omdat er extreem korte lijnen zijn. Het gemak van snel schakelen, transparantie en de directe benaderbaarheid vinden wij erg fijn. Daarnaast werkt het prettig dat een vaste Sluyter-chauffeur bijna alle ritten vervoert”.

100.000 orders in een duurzaam partnerschap

Sinds het begin van onze samenwerking hebben we samen maar liefst 100.000 orders vervoerd: wat neerkomt op ongeveer 600.000 artikelen. Met een gemiddelde bestelling van zes eenheden per order bedienen we klanten door heel Nederland.

Klaar voor de toekomst

Samen met AIC Visser laten we zien dat een sterke en persoonlijke samenwerking de sleutel is tot duurzaam succes in de logistieke sector. Onze samenwerking is gebaseerd op korte lijnen, snel schakelen, transparantie en directe benaderbaarheid, waardoor we onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een betrouwbare en persoonlijke logistieke partner? Neem dan vandaag nog contact op met Sluyter Logistics en ervaar zelf hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen.