Wat in Rotterdam begon als een verhuisbedrijf met paard en wagen en later één vrachtwagen, is in de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener met vestigingen door heel Nederland. Met 375 medewerkers en dagelijks 300 eenheden op de weg zijn onze chauffeurs en vrachtwagens niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In al die jaren zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie altijd onze kernwaarden gebleven.

We geven u met dit magazine graag een inkijkje in ons bijzondere bedrijf. Dit doen we onder andere door onze medewerkers en klanten aan het woord te laten. Ook nemen we u mee in onze visie voor de toekomst. Vooral op het gebied van duurzaamheid en CO2-reductie staan ons enorme uitdagingen te wachten. Uitdagingen die wij vol vertrouwen aangaan, samen met onze loyale medewerkers en klanten.