Warehousing mogelijkheden

Ons warehouse is zoals u ziet goed gevuld. Toch hebben wij genoeg ruimte beschikbaar voor het onderbrengen van uw goederen!
Aan de hand van ons hypermoderne en transparante WMS, bieden wij klantspecifieke VAL-activiteiten, zodat uw goederen bij ons in de best mogelijke handen zijn. Via ons eigen Sluyter-netwerk zorgen wij dat uw goederen uiteindelijk op de best mogelijke manier bij uw klant geleverd worden.

Warehousing | Sluyter Logistics

Ons warehouse is zoals u ziet goed gevuld. Toch hebben wij genoeg ruimte beschikbaar voor het onderbrengen van uw goederen!Aan de hand van ons hypermoderne en transparante WMS, bieden wij klantspecifieke VAL-activiteiten, zodat uw goederen bij ons in de best mogelijke handen zijn. Via ons eigen Sluyter-netwerk zorgen wij dat uw goederen uiteindelijk op de best mogelijke manier bij uw klant geleverd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden: https://buff.ly/3dfVasY

Geplaatst door Sluyter Logistics op Vrijdag 4 september 2020

Stuur bericht
close slider