Transportplanner
Apeldoorn

Vacature

Transportplanner
Sluyter Logistics Apeldoorn

Heb jij affiniteit met logistiek, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga je graag een uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze locatie in Apeldoorn op zoek naar een betrokken, enthousiaste en communicatief sterke collega. Kom jij ons team versterken?

Hoe ziet de functie eruit?
Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het totale planproces. Samen met je collega’s plan je dagelijks de distributieritten middels ons plansysteem (TMS). In jouw functie heb je contact met diverse klanten, schakel je proactief tussen diverse afdelingen binnen onze organisatie en handel je administratieve zaken correct af. De werkprocessen en het resultaat binnen de afdeling planning is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Juist klantcontact, kwaliteit van het planproces, efficiëntie en samenwerking zijn daarbij cruciaal.

Wat vragen wij van jou?
Het is van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

 • MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van Microsoft Office en andere administratieve programma’s;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Enige ervaring met TMS systeem (pré);
 • Je beschikt over een klantgerichte instelling;
 • Je werkt accuraat, oplossingsgericht en proactief;
 • Je bent een doorzetter en bereid om een extra stap te zetten indien nodig.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende, dynamische en afwisselende fulltime functie (40 uur per week). In de weekenden ben je vrij en doordeweeks werk je wisselde diensten. Je werkt een week overdag en daarna een week in de avond/nacht. Heb je dagdienst dan werk je van ±05.00 tot 14.00 uur. Heb je late dienst dan werk je van ±13.00 tot 22.00 uur. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao. Nu vraag je je natuurlijk af wat wij nóg meer te bieden hebben:

 • Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer;
 • Uitzicht op een vaste baan;
 • Altijd op tijd je salaris;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Diverse leuke geschenken.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie binnen Sluyter Logistics? Laat het ons weten en stuur jouw CV en motivatie aan personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Stuur bericht
close slider