Junior Expediteur (Wegtransport)
Rotterdam

Vacature

Junior Expediteur (Wegtransport)
Sluyter Logistics Rotterdam

Behoud jij altijd het overzicht en ga jij een logistieke uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Bergschenhoek op zoek naar een accurate, stressbestendige en communicatief sterke collega. Kom jij ons team versterken?

Hoe ziet de functie eruit?
Als Junior Expediteur (Wegtransport) bij Sluyter Logistics Rotterdam lever je een belangrijke bijdrage aan het logistieke proces. Jij onderhoudt direct contact met onze opdrachtgevers, zorgt voor de juiste documentatie bij ladingen en verzorgt de coördinatie tussen alle betrokken partijen. Daarnaast zorg je voor een goede administratieve verwerking van je werkzaamheden en bewaak je het kwaliteitsniveau van de dienstverlening.

Wat vragen wij van jou?
Het is van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

 • MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Kennis van de expeditie branche en douaneregelingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Microsoft Office;
 • Je beschikt over een klantgerichte instelling;
 • Je werkt accuraat, oplossingsgericht en proactief;
 • Je bent stressbestendig, een doorzetter en bereid om een extra stap te zetten indien nodig.

Wat bieden wij?
Wij bieden een prettige en informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. De werkzaamheden die je uitvoert vinden veelal overdag plaats. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao. Nu vraag je je natuurlijk af wat wij nóg meer te bieden hebben:

 • Een gezellig écht Rotterdams team;
 • Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer;
 • Uitzicht op een vaste baan;
 • Altijd op tijd je salaris;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Diverse leuke geschenken.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie binnen Sluyter Logistics Rotterdam? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Stuur bericht
close slider