Chauffeur (avond/nacht) CE
Tilburg

Vacature

Chauffeur avond/nacht (Rijbewijs CE) – Tilburg

Heb jij het CE-rijbewijs en vind je het leuk om in de avond/nacht te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Tilburg op zoek naar een enthousiaste, betrokken en zelfstandige collega. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen wij van jou?
Als chauffeur binnen Sluyter Logistics ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je beschikt daarom over een klantgerichte en dienstverlenende houding en krijgt er energie van om voor een vooruitstrevend bedrijf te werken. Je bent daarnaast zelfstandig, denkt in oplossingen en haalt vooral plezier uit je werk!

Als chauffeur bij Sluyter Logistics Tilburg is het van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

  • LBO/MBO denk- en werkniveau;
  • Rijbewijs CE;
  • Geldige Code95 en bestuurderskaart;

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende, flexibele en dynamische functie. De werkzaamheden die je uitvoert vinden in de avond/nacht plaats van ±17.00 uur tot ±01.00 uur. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao. Nu vraag je je natuurlijk af wat wij nóg meer te bieden hebben:

  • Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer;
  • Uitzicht op een vaste baan;
  • Altijd op tijd je salaris;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Diverse leuke geschenken.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie binnen Sluyter Logistics Tilburg? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Stuur bericht
close slider