Financieel Administratief Medewerker
Moerdijk

Vacature

Financieel Administratief Medewerker (24 uur)

Heb jij affiniteit met cijfers en al enige werkervaring op het gebied van financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Moerdijk op zoek naar een betrokken, accurate, zelfstandige en communicatief sterke collega. Kom jij ons team versterken?

Hoe ziet de functie eruit?
Als financieel administratief medewerker ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het boeken van inkoopfacturen voor onze diverse vestigingen en debiteurenbeheer.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde Mbo-opleiding (voorkeur in financiële richting);
  • Enige relevante werkervaring;
  • Ervaring met Microsoft Office;
  • Ervaring met Exact en Trust-IT is een pré;
  • Dienstverlenende en klantgerichte houding;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, accuratesse, analytisch denkvermogen en durven aandragen van verbetervoorstellen;
  • Beschikbaar per 1 december (of eerder) voor 24 uur per week.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een full-service logistieke dienstverlener. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door ca. 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Apeldoorn en Amsterdam. Onze speerpunten hierbij zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk, van waar uit wij in een klein team ondersteuning bieden aan onze logistieke centra door heel Nederland.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie, waarin jij je optimaal kan ontwikkelen. Uiteraard hoort daar een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie binnen Sluyter Logistics Holding B.V. en ben je per 1 december of eerder beschikbaar? Laat het ons weten en stuur vóór 20 oktober 2021 jouw CV en motivatie aan personeelszaken@sluyter-logistics.nl.

Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mail naar finance@sluyter-logistics.nl of bel met 088-4650073 en vraag naar Michel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Stuur bericht
close slider