Heftruckchauffeur
Tilburg

Vacature

Logistiek medewerker

Heb jij je hef- en/of reachtruckcertificaat en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Tilburg op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen wij van jou?
Als logistiek medewerker bij Sluyter Logistics Tilburg lever je een belangrijke bijdrage aan het zo efficiënt mogelijk laden, lossen en orderpicken van onze goederen. Je bent zelfstandig, denkt in oplossingen en haalt plezier uit je werk.

Het is van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Geldig hef- en reachtruckcertificaat;
  • Je bent een doorzetter en bereid om een extra stap te zetten indien nodig.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met een gezellig en gemotiveerd team. De werkzaamheden die je uitvoert vinden overdag plaats. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie binnen Sluyter Logistics Tilburg? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur bericht
close slider