Chauffeur C of CE
Moerdijk

Vacature

Chauffeur (Rijbewijs C of CE) – regio Moerdijk

Heb jij het C- of CE-rijbewijs en beschik je over goede topografische kennis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluyter Logistics is op zoek naar een enthousiaste, betrokken en klantvriendelijke collega. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen wij van jou?
Als chauffeur binnen Sluyter Logistics ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je beschikt daarom over een klantgerichte en dienstverlenende houding en krijgt er energie van om voor een vooruitstrevend logistiek bedrijf te werken. Je bent daarnaast zelfstandig, denkt in oplossingen en haalt vooral plezier uit je werk!

Als chauffeur bij Sluyter Logistics is het van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

  • LBO/MBO denk- en werkniveau;
  • Rijbewijs C of CE;
  • Geldige Code95 en bestuurderskaart;
  • Geldig ADR-certificaat

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende, flexibele en dynamische functie. In de weekenden ben je vrij en doordeweeks ben je hoofdzakelijk voor het avondeten thuis. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 350 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie als chauffeur binnen Sluyter Logistics in regio Moerdijk? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Stuur bericht
close slider