Rangeerder
Rotterdam

Vacature

Rangeerder

Heb jij het C rijbewijs en gaat je hart sneller kloppen van de Rotterdamse haven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Rotterdam op zoek naar een betrouwbare en enthousiaste collega. Kom jij ons team in het avond- /nachtproces versterken?

Wat vragen wij van jou?
Als Rangeerder ben je op het eigen terrein verantwoordelijk voor het verplaatsen, parkeren en verzorgen van ons Sluyter wagenpark.

Als rangeerder bij Sluyter Logistics Rotterdam is het van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

  • Rijbewijs C of CE;
  • LBO/MBO denk- en werkniveau;
  • Heftruckcertificaat.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende, flexibele en dynamische functie. Je houdt ervan om overdag en in de weekenden vrij te zijn en krijgt energie van het werken in de avond/nacht. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie als Rangeerder binnen Sluyter Logistics Rotterdam? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer
Stuur bericht
close slider