Transportplanner
Assen

Vacature

Transportplanner locatie Assen

Heb jij affiniteit met logistiek, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en al enige werkervaring als distributieplanner? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Assen op zoek naar een betrokken, enthousiaste en communicatief sterke collega. Kom jij ons team versterken?

Hoe ziet de functie eruit?
Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het totale planproces. Samen met je collega’s plan je dagelijks de distributieritten middels ons plansysteem (TMS). In jouw functie heb je contact met diverse klanten, schakel je proactief tussen diverse afdelingen binnen onze organisatie en handel je administratieve zaken correct af. De werkprocessen en het resultaat binnen de afdeling planning is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Juist klantcontact, kwaliteit van het planproces, efficiëntie en samenwerking zijn daarbij cruciaal.

Wat vragen wij?

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Werkervaring als distributieplanner;
  • Kennis van Microsoft Office en andere administratieve programma’s;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Enige ervaring met TMS systeem (pré);
  • Teamspeler;
  • Klant- en servicegerichte houding;
  • Analytisch denkvermogen

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende, dynamische en afwisselende fulltime functie (40 uur per week). In de weekenden ben je vrij en doordeweeks werk je wisselende diensten. Je werkt een week overdag en daarna een week in de avond/nacht. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Wie zijn wij?
Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door ca. 300 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 250 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

Ben jij enthousiast geworden van deze functie binnen Sluyter Logistics Assen B.V.? Laat het ons weten en stuur jouw CV en motivatie aan personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur bericht
close slider