Koppelchauffeur Haven Rotterdam

Voor onze Sluyter Logistics Rotterdam zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Wij hebben hiervoor de volgende vacature: Koppelchauffeur Haven Rotterdam

Betreffende de functie van chauffeur is het belangrijk dat je in het bezit bent van een afgeronde Code 95. Ervaring in een soortgelijke functie is gewenst.

We zoeken koppelchauffeurs die bekend staan als enthousiaste en gedreven teamplayers en die goed zelfstandig kunnen werken. Uiteraard bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Deze functie zal voor 6/7 uur per dag zijn, 5 dagen in de week

Stuur je CV naar: e.odems@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Over Sluyter Logistics
Sluyter Logistics is een full service logistieke dienstverlener en actief op het gebied van zee- & luchtvrachtgroupage (LCL), distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en container transport (FCL). Deze activiteiten worden vanuit onze 7 vestigingen verzorgd door ca. 275 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 200 eenheden op de weg. Flexibiliteit, kwaliteit en service zijn hierbij onze speerpunten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Stuur bericht
close slider